Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel


Rob Peters van Vermaat (l) en Sven Sallaerts van Younique Concepts

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Het café-restaurant bevindt zich op Amstel 1 in een hoekpand op de kade van de gelijknamige rivier in hartje Amsterdam. De samenwerking tussen Younique Concepts en Vermaat markeert een nieuw hoofdstuk voor Amstel1 met een herpositionering en herinrichting van de locatie, zo laten beide partijen weten. Rob Peters, algemeen directeur van Vermaat Nederland: “Dit bekrachtigt ons langdurige partnership met de specialisten van Younique en ook dit maken we samen tot een groot succes”. Younique Concepts, bekend om haar specifieke kennis en uitgebreide ervaring in de Amsterdamse horeca met bekende concepten als Pesca, Selva, De Tulp en Lolo, zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

Dit jaar zal de horecalocatie onder leiding van Younique Concepts, in de persoon van Paulo de Cock, omgebouwd worden tot een geheel nieuwe horecazaak. “Iedereen kent deze schitterende plek nog als Amstelhoeck of Café Dantzig en wij willen graag op deze plek aan nieuwe successen bouwen,” aldus Sven Sallaerts, mede-eigenaar van Younique Concepts. De verbouwing van de loctie zal dit voorjaar plaatsvinden. Paulo de Cock: “We hopen snel de nieuwe naam bekend te maken, maar draaien tot de verbouwing gewoon door als Amstel1”.

Bron: Younique Concepts/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.

Lees berichtOmzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Tweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees berichtNieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg

Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid