Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel
_1080_720_90.jpg)
Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm. Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.
Het café-restaurant bevindt zich op Amstel 1 in een hoekpand op de kade van de gelijknamige rivier in hartje Amsterdam. De samenwerking tussen Younique Concepts en Vermaat markeert een nieuw hoofdstuk voor Amstel1 met een herpositionering en herinrichting van de locatie, zo laten beide partijen weten. Rob Peters, algemeen directeur van Vermaat Nederland: “Dit bekrachtigt ons langdurige partnership met de specialisten van Younique en ook dit maken we samen tot een groot succes”. Younique Concepts, bekend om haar specifieke kennis en uitgebreide ervaring in de Amsterdamse horeca met bekende concepten als Pesca, Selva, De Tulp en Lolo, zal de dagelijkse leiding op zich nemen.
Dit jaar zal de horecalocatie onder leiding van Younique Concepts, in de persoon van Paulo de Cock, omgebouwd worden tot een geheel nieuwe horecazaak. “Iedereen kent deze schitterende plek nog als Amstelhoeck of Café Dantzig en wij willen graag op deze plek aan nieuwe successen bouwen,” aldus Sven Sallaerts, mede-eigenaar van Younique Concepts. De verbouwing van de loctie zal dit voorjaar plaatsvinden. Paulo de Cock: “We hopen snel de nieuwe naam bekend te maken, maar draaien tot de verbouwing gewoon door als Amstel1”.
Bron: Younique Concepts/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Pesca start crowdfunding en maakt gasten mede-eigenaar
Actie - Visrestaurant Pesca, bekend als Theatre of Fish, heeft de equity crowdfunding campagne ‘Equity for Fish’ gelanceerd. Pesca biedt daarmee de gasten de mogelijkheid om aandeelhouder te worden van het snelgroeiende horecamerk. Tot nu toe is er ruim €1.4 miljoen opgehaald. Met het bedrag is 94% van het streefbedrag van €1.5 miljoen al binnengehaald.
Lees berichtGrote bedrijfscateraars gaan voor 60% over op plant-based
Catering - ISS, Leo Catering en Sodexo committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door plant-based. Daarmee hebben alle grotere bedrijfscateraars gehoor gegeven aan de wens van Wakker Dier.
Lees berichtBas Roelofs volgt Eric Bras op bij Signature Foods
Persoonlijk - Erik Bras gaat terugtreden als ceo van Signature Foods, een bedrijf met de merken Johma, Heks’nkaas en Topking in Nederland. Begin volgend jaar zal hij worden opgevolgd door Bas Roelofs en Herman de Boer als cfo. Dat meldt FoodPersonality op basis van een brief van Bras aan relaties.
Lees berichtJumbo en Vermaat aandeelhouders joint venture La Place
Formulenieuws - Het voornemen van La Place om als zelfstandige organisatie verder te gaan en daarmee geen onderdeel meer te zijn van Jumbo, zoals begin juni bekend gemaakt, is per eind augustus definitief. Jumbo en Vermaat worden de aandeelhouders in de joint venture.
Lees berichtSchiphol start samenwerking voor verduurzaming horeca
Luchthaven – Schiphol heeft samen met haar horecapartners een overeenkomst getekend om te werken aan een meer duurzame horecatoekomst op de luchthaven. Eén van de doelen is om in 2030 de CO2-uitstoot met 50% te verminderen ten opzichte van 2023, voornamelijk door 60% van het totaal verkochte aanbod van voedsel en zuivel plantaardig te maken.
Lees berichtPesca deelt 10.000 oesters uit in Rotterdam
Actie – Visrestaurant Pesca in Rotterdam gaat 10.000 Zeeuwse oesters gratis weggeven. Het restaurant met het Theatre of Fish wil met de actie de zomer vieren in de Maasstad.
Lees bericht