Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel


Rob Peters van Vermaat (l) en Sven Sallaerts van Younique Concepts

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Het café-restaurant bevindt zich op Amstel 1 in een hoekpand op de kade van de gelijknamige rivier in hartje Amsterdam. De samenwerking tussen Younique Concepts en Vermaat markeert een nieuw hoofdstuk voor Amstel1 met een herpositionering en herinrichting van de locatie, zo laten beide partijen weten. Rob Peters, algemeen directeur van Vermaat Nederland: “Dit bekrachtigt ons langdurige partnership met de specialisten van Younique en ook dit maken we samen tot een groot succes”. Younique Concepts, bekend om haar specifieke kennis en uitgebreide ervaring in de Amsterdamse horeca met bekende concepten als Pesca, Selva, De Tulp en Lolo, zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

Dit jaar zal de horecalocatie onder leiding van Younique Concepts, in de persoon van Paulo de Cock, omgebouwd worden tot een geheel nieuwe horecazaak. “Iedereen kent deze schitterende plek nog als Amstelhoeck of Café Dantzig en wij willen graag op deze plek aan nieuwe successen bouwen,” aldus Sven Sallaerts, mede-eigenaar van Younique Concepts. De verbouwing van de loctie zal dit voorjaar plaatsvinden. Paulo de Cock: “We hopen snel de nieuwe naam bekend te maken, maar draaien tot de verbouwing gewoon door als Amstel1”.

Bron: Younique Concepts/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pesca start crowdfunding en maakt gasten mede-eigenaar

Actie - Visrestaurant Pesca, bekend als Theatre of Fish, heeft de equity crowdfunding campagne ‘Equity for Fish’ gelanceerd. Pesca biedt daarmee de gasten de mogelijkheid om aandeelhouder te worden van het snelgroeiende horecamerk. Tot nu toe is er ruim €1.4 miljoen opgehaald. Met het bedrag is 94% van het streefbedrag van €1.5 miljoen al binnengehaald.

Lees bericht



Bas Roelofs volgt Eric Bras op bij Signature Foods

Persoonlijk - Erik Bras gaat terugtreden als ceo van Signature Foods, een bedrijf met de merken Johma, Heks’nkaas en Topking in Nederland. Begin volgend jaar zal hij worden opgevolgd door Bas Roelofs en Herman de Boer als cfo. Dat meldt FoodPersonality op basis van een brief van Bras aan relaties.

Lees bericht



Schiphol start samenwerking voor verduurzaming horeca

Luchthaven – Schiphol heeft samen met haar horecapartners een overeenkomst getekend om te werken aan een meer duurzame horecatoekomst op de luchthaven. Eén van de doelen is om in 2030 de CO2-uitstoot met 50% te verminderen ten opzichte van 2023, voornamelijk door 60% van het totaal verkochte aanbod van voedsel en zuivel plantaardig te maken.

Lees bericht




© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid