Zesde vestiging Cannibale Royale opent in Rotterdam
Horecanieuws - Restaurant Cannibale Royale opent de deuren van een nieuwe vestiging in Rotterdam. Het wordt de zesde locatie van de brasserie, maar de eerste in de Maasstad.
Cannibale Royale heeft al 5 vestigingen in Amsterdam. Het restaurant, de kaart en ‘look and feel’ van dit restaurant wordt omschreven als een kruising tussen een chique Franse brasserie en mysterieuze bar. De Rotterdamse vestiging van Cannibale Royale zit aan de Westblaak in het centrum van de stad. Een plek die alle Rotterdammers kennen, in de brede middenberm van deze straat bevindt zich namelijk het grootste skatepark van Europa.
Van lunch tot late night
Bij Cannibale Royale kun je uitgebreid dineren en in het weekend binnenkomen voor een lunch en blijven hangen tot middernacht. De keuken is open tot 23.00u, maar het bedrijf heeft ook een vergunning om de deuren open te houden tot in de late uurtjes. Uiteraard geldt ook hier, zodra het weer is toegestaan. Cannibale Royale serveert vers eten met ingrediënten van de beste kwaliteit, vlees van de grill, creatieve cocktails en lokaal craft bier. Samen met Kaapse Brouwers heeft Cannibale Royale een eigen biertje Le Rouge ontwikkeld die in Rotterdam op de tap komt.
Bron: Cannibale Royale/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO
Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.
Lees berichtNieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Lees berichtRIJKS na ingrijpende verbouwing weer open
Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.
Lees berichtJoris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden
Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.
Lees berichtNieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix
Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...
Lees berichtNice to Meat in de race voor beste steak ter wereld
Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...
Lees bericht