Zuivelhoeve overall-winnaar bij Foodservice Awards


Team AH to go krijgt Foodservice Award uitgereikt in de categorie To Go

Verkiezing - De winnaars van de Foodservice Awards zijn dinsdag bekend gemaakt op de Horecava. De vijfde editie werd voor de tweede keer op rij overall gewonnen door Zuivelhoeve. Anne & Max, Eazie en AH to Go konden ook een prijs mee naar huis nemen.

De Horecava heeft de afgelopen jaren geen doorgang kunnen vinden. Dit heeft ook effect gehad op de uitreiking van de Foodservice Awards, zo laat organisator Q&A weten. Waar de uitreiking twee jaar geleden geheel digitaal was, werden de prijzen afgelopen maart uitgereikt in het restaurant van chef-kok Pierre Wind. Dit jaar was Pierre ook aanwezig en reikte hij samen met onder andere Q&A, Salesforce en Adyen de prijzen uit.

De 2022-2023 editie was de vijfde editie van de Foodservice Awards. Meer dan 31.000 consumenten lieten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf. Zuivelhoeve ging voor het tweede jaar op rij naar huis met de overall titel van de Foodservice Awards. ’t Stoepje en Kwalitaria werden respectievelijk nummer twee en drie in de overall ranking. De categorieprijzen werden gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

Hieronder het overzicht van alle winnaars:

Categorie Bedrijf

Fastservice: Eazie

Hotels & Vakantieparken: Van Der Valk

Klassieke horeca: Anne&Max

Marktkramen: ‘t Stoepje

Snackbars: Kwalitaria

Speciaalzaken: Zuivelhoeve

To Go: AH To Go

Warme maaltijdbezorging: Eazie

Bron: Q&A/@FoodClicks

Kwalitaria won opnieuw in de categorie Snackbars
Shopconcept Eazie won in de categorie warme maaltijden bezorging

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees berichtKwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

Overname - Per 1 januari 2023 is Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers. De formule telt vier vestigingen, in Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Januari 2023 wordt de eerste pilot gestart in Tilburg waar het beste van...

Lees bericht

50.000 euro voor Kinderen van de Voedselbank van Kwalitaria

Schenking – Met haar kindermenu maakt cafetariaformule Kwalitaria niet alleen kinderen bij Kwalitaria blij, maar ook kinderen die in armoede leven. Van elk verkocht kindermenu gaat er namelijk ook een donatie naar Stichting Kinderen van de Voedselbank. Zo kon het dat de 130 Kwalitaria ondernemers 50.000 euro konden overhandigen aan de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht


Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid