Zuivelhoeve overall-winnaar bij Foodservice Awards


Team AH to go krijgt Foodservice Award uitgereikt in de categorie To Go

Verkiezing - De winnaars van de Foodservice Awards zijn dinsdag bekend gemaakt op de Horecava. De vijfde editie werd voor de tweede keer op rij overall gewonnen door Zuivelhoeve. Anne & Max, Eazie en AH to Go konden ook een prijs mee naar huis nemen.

De Horecava heeft de afgelopen jaren geen doorgang kunnen vinden. Dit heeft ook effect gehad op de uitreiking van de Foodservice Awards, zo laat organisator Q&A weten. Waar de uitreiking twee jaar geleden geheel digitaal was, werden de prijzen afgelopen maart uitgereikt in het restaurant van chef-kok Pierre Wind. Dit jaar was Pierre ook aanwezig en reikte hij samen met onder andere Q&A, Salesforce en Adyen de prijzen uit.

De 2022-2023 editie was de vijfde editie van de Foodservice Awards. Meer dan 31.000 consumenten lieten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf. Zuivelhoeve ging voor het tweede jaar op rij naar huis met de overall titel van de Foodservice Awards. ’t Stoepje en Kwalitaria werden respectievelijk nummer twee en drie in de overall ranking. De categorieprijzen werden gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

Hieronder het overzicht van alle winnaars:

Categorie Bedrijf

Fastservice: Eazie

Hotels & Vakantieparken: Van Der Valk

Klassieke horeca: Anne&Max

Marktkramen: ‘t Stoepje

Snackbars: Kwalitaria

Speciaalzaken: Zuivelhoeve

To Go: AH To Go

Warme maaltijdbezorging: Eazie

Bron: Q&A/@FoodClicks

Kwalitaria won opnieuw in de categorie Snackbars
Shopconcept Eazie won in de categorie warme maaltijden bezorging

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Selecta ziet Shop & Go-concepten in 2024 doorbreken

Shopformat - Selecta ziet onbemande Shop & Go-concepten en nieuwe betaalopties als alternatief voor cafetaria’s en shops definitief doorbreken. Als leverancier van koffie- en voedingsautomaten verwacht het bedrijf dat slimme foodtech-toepassingen in 2024 verder zullen doorbreken. Vooral onbemande minimarkets zijn volgens het bedrijf aan een opmars bezig in onder meer ziekenhuizen en aan laadstations voor elektrische autos.

Lees bericht


Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht

Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid