26 foodservicebedrijven genomineerd voor de ‘Foodservice Award 2021’


Verkiezing – De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2021’ verkiezing zijn bekend gemaakt. Het gaat om zesentwintig foodservicebedrijven die kans maken op een (categorie)prijs.

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

In deze bijzondere editie, waarbij de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten zijn geweest, zijn er bijna 17.000 beoordelingen verzameld. Consumenten beoordeelden hun favoriete foodservice bedrijf gemiddeld met een 7,12.

Domino’s Pizza, La Place en McDonald’s zijn grote kanshebbers voor een ‘Foodservice Award’. Zij wisten zich in meerdere categorieën te nomineren. Onder de overige genomineerden bevinden zich onder andere De Kaaskoning, Pathé Théatres, Subway, Gall & Gall, La Place en De Efteling.

Prijs-kwaliteit verhouding

De consument geeft bij de beoordeling van zijn favoriete foodservice bedrijf onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment en de service. Deze editie zijn er ook aspecten toegevoegd die zich specifiek op de situatie rondom COVID-19 richten, zoals veiligheid, hygiëne en service. Van alle aspecten vindt de consument het aspect prijs-kwaliteit het belangrijkst, gevolgd door assortiment, gemak en gastvrijheid. Het gemak werd het hoogst beoordeeld: dit aspect heeft als gemiddeld eindcijfer een 8,00. Gemiddelde behaalde cijfers per aspect:

Prijs-kwaliteit    7,41

Assortiment      7,78

Bereikbaarheid    7,89

Sfeer   7,47

Gemak    8,00

Gastvrijheid   7,82

Veiligheid    7,84

Hygiëne   7,77

Service 7,79

Bekendmaking van de winnaars

De winnaars zullen bekend worden gemaakt tijdens een speciale, virtuele editie van de Horecava: de Horecava Limited, op maandag 1 februari 2021. Chefkok Pierre Wind zal dan tussen 17:30 en 18:00 uur de categoriewinnaars van de ‘Foodservice Award 2021’ bekendmaken.

Naast de categoriewinnaars maakt hij ook de overallwinnaar bekend, de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen. Genomineerden ‘Foodservice Award 2021’ zijn (op alfabetische volgorde):

Bezorgen

AH.NL

Domino’s Pizza

Jumbo.nl

Thuisbezorgd.nl

Koffie/Lunchroom

Brownies&Downies

Délifrance

Starbucks

Subway

Pompshops

Esso Tankstations

Shell Tankstations

Café’s/Restaurants

De Beren

La Place

Leisure

De Efteling

La Place

Landal Greenparks

Pathé Théatres

Roompot Vakanties

Snackbars

FEBO

Kwalitaria

Fastservice

Domino's Pizza

McDonald's

Speciaalzaken

De Keurslager

Gall & Gall

Marktkramen

De Kaaskoning

Holland Kaascentrum

t Stoepje

Hotels

Fletcher Hotels

Van der Valk

To Go

AH to Go

McDonald’s

Aanmelden voor deze uitreiking kan door een e-mail te sturen naar info@foodserviceaward.nl of aan te melden voor de Horecava Limited, via www.horecava.nl.

Bron: Q&A/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Programma Horecava Limited krijgt vorm met expertsessies

Beurzen – Tijdens de Horecava Limited staan diverse talkshows, expertsessies, tastings, award uitreikingen, start-up pitches en masterclasses centraal met bijzondere ondernemers. Onderwerpen die worden aangesneden hebben betrekking op veranderend consumentengedrag, personeel, nieuwe verdienmodellen, nieuwe producten en de toekomst van de horeca.

Lees berichtHorecava Limited gaat alsnog volledig virtueel

Beurzen - Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited volledig virtueel te organiseren, dus zonder fysieke beursvloer. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

Lees bericht

Horecava eenmalig als Horecava Limited

Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Lees bericht


Horecabeurs Horecava volgend jaar in hybridevariant

Beurzen - Passend bij alle coronamaatregelen krijgt ook horecavakbeurs Horecava in 2021 een hybridevariant. Naast een veel kleinere fysieke vakbeurs die voor bezoekers en exposanten volgens de geldende coronamaatregelen wordt ingericht, zal er online meer dan gebruikelijk te zien en beleven zijn.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid