KFC start Re-Colonelization in restaurants VS: terug naar de ‘roots’

Fastfood - Restaurantketen Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat in de Verenigde Staten terug naar haar ‘roots’ zoals die in 1952 zijn vastgelegd door KFC-oprichter Colonel Harland Sanders. De ‘Re-Colonelization’, zoals KFC de grootschalige veranderingen noemt, behelst de verbouw van duizenden restaurants, nieuwe state of the art keukenapparatuur en een betere procesvoering. Doel van KFC: voor de consument de hoogste kwaliteit kip en frites. De maatregelen werden deze week door de Amerikaanse...

Lees bericht

{if '1' == '3'}

Servicepunten PostNL niet rendabel bij AH

Pakketten – Waar diverse foodservicelocaties kijken naar de toevoeging van post- en pakketpunten, sluit Albert Heijn juist 156 servicepunten van PostNL, mede omdat deze niet rendabel zijn. Bovendien wordt de druk op de servicebalie, waar klanten soms lang moeten wachten, te groot. PostNL bekijkt waar de geschrapte AH-servicepunten terug kunnen komen. Dit werd gisteren bekend. Via de PostNL-servicepunten in AH-supermarkten kunnen klanten pakketten ophalen en postzaken regelen. Het plan is om in...

Lees bericht

{if '2' == '3'}

MyOrder komt in mei met mobiele tankoplossing

Betaaloplossingen - Tanken met de app My Order; @FoodClicks berichtte er vorige week al over. Nu is duidelijk wanneer de eerste automobilisten hun brandstof met de mobiele telefoon kunnen afrekenen. In mei start de test bij Tamoil. MyOrder is een mobiel platform dat de drie mobiele werelden samenvoegt: de mobiele portemonnee, mobiele loyalty en ‘value added services’. Met dit laatste bedoelt men mobiele diensten zoals parkeren, tickets en mobiel bestellen...

Lees bericht

{if '3' == '3'}

FrieslandCampina lanceert online platform voor zorgmedewerkers

Opleidingen - FrieslandCampina heeft het online platform ‘Voeding in de Zorg’ gelanceerd. Dit platform biedt kennis en inspiratie over eten en drinken gericht op medewerkers kleinschalig wonen. “De zorg is de laatste jaren erg veranderd, de groei van kleinschalig wonen is hier een belangrijk onderdeel van. Zorgmedewerkers kleinschalig wonen hebben nu ook de verantwoordelijkheid voor eten en drinken”, verklaart de fabrikant de lancering van het online platform www.voedingindezorg.nl....

Lees bericht

{if '4' == '3'}

Jumbo opent eerste La Place in voormalig V&D-pand

Horeca - Jumbo opent in Arnhem de eerste La Place-vestiging in een voormalig V&D-pand. Er zullen meer openingen volgen, zo blijkt uit de woorden van woordvoerder Maurice Nieuwland van Jumbo. “Jumbo Groep Holding is, als nieuwe eigenaar van La Place, voornemens restaurants te heropenen in meerdere panden waar voorheen een V&D-warenhuis was gevestigd”, zegt de woordvoerder. Overeenkomsten met pandeigenaren had Jumbo tot nu toe evenwel niet. Maar daarin...

Lees bericht

{if '5' == '3'}

Nieuwe suikervervanger zùsto groeiend populair bij zuiderburen

Industrie - Sinds de introductie van zùsto in 2014, groeit in België het marktaandeel van de nieuwe suikervervanger snel. Zùsto bevat viermaal minder calorieën dan gewone suiker, smaakt hetzelfde en is gemakkelijk te verwerken. Dit meldt Hoogenboom Benelux woensdag, exclusieve distributiepartner van zùsto in de Benelux en dochteronderneming van de Belgische chocoladereus Barry Callebaut. Volgens Hoogenboom zijn professionele chefs ‘laaiend enthousiast’ over de nieuwe suikervervanger. Met z...

Lees bericht

Yoghurtketen Yoghurt Barn spreekt nogmaals ambitie uit: groei naar dertig winkels

Convenience - Yoghurtwinkelketen Yoghurt Barn wil in Nederland over vier jaar dertig vestigingen tellen. De gemaksformule heeft nu zes zaken. De ambitie om fors te groeien werd eerder uitgesproken bij de opening van de eerste Yoghurt Barn in 2013, maar bleek toen te ambitieus. In de april-uitgave van vakblad RetailTrends zegt initiatiefnemer Wouter Staal dat Nederland in 2020 dertig Yoghurt Barns zal tellen. De yoghurtwinkelketen heeft nu vestigingen in Den Haag, Haarlem,...

Lees bericht

Thuisbrouwers in de slag om landelijke verkrijgbaarheid eigen Porter bier

Bier - Bierbrouwerij Brand stelt dit jaar voor het vijfde jaar op rij het groeiende aantal Nederlandse thuisbrouwers in staat het door hen zelf gebrouwen bier landelijk bekend te maken bij de bierliefhebber. Een recordaantal van 193 thuisbrouwers heeft zich ingeschreven voor de Brand Bierbrouwwedstrijd die de Limburgse brouwerij organiseert met de bierconsumentenvereniging Pint. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van het brouwen van Porter bier, een donker koper...

Lees bericht

Bakker Wiltink neemt koolhydraatarm en glutenvrij brood TOP in productie

Brood - Het vorig jaar door de firma TOP ontwikkelde koolhydraatarme, glutenvrije brood wordt in productie genomen door Bakkerij Wiltink uit Doetinchem. Het brood zal gezamenlijk verder worden ontwikkeld en worden opgeschaald naar een lijnproductie. Dit hebben TOP bv en Bakker Wiltink dinsdag bekend gemaakt. Het nieuwe brood is ontwikkeld op basis van vezels, eiwit en gom, is vrij van gluten en bevat geen zetmeel. Hierdoor bevat het ook weinig...

Lees bericht

Zwolle geeft sluitingstijden horeca vrij, vanaf drie uur portier aan deur

Horeca - Kroegtijgers kunnen in Zwolle binnenkort tot in de late uurtjes terecht in de diverse horecagelegenheden in de Overijsselse studentenstad. De Zwolse gemeenteraad heeft besloten de sluitingstijden van de horeca voor minimaal een jaar vrij te geven. Dit meldt De Stentor dinsdag. De kroegbaas mag zelf bepalen hoe laat hij zijn gasten de deur wijst. Voorwaarden is wel dat er vanaf drie uur ’s nachts een portier aan de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid