Taco Mundo zet laatste company store over

Formulenieuws - Taco Mundo heeft onlangs de laatste company store omgezet in een franchisevestiging. Het betreft de vestiging in Amsterdam Oud West, welke eind 2000 werd geopend en tevens de eerste was van de Mexicaanse maaltijdbezorger. Franchisenemers zijn Azdin el Kabir en zijn vrouw Sonya  Mhennaoui. De Taco Mundo vestiging in Oud West is bekend terrein voor Azdin: hij was daar eerder werkzaam als bedrijfsleider. Door de verkoop van de laatste...

Lees bericht

Verenigde Naties kondigen Jaar van de Boon af

Actie - De FAO (Food & Agricultural Organization) van de Verenigde Naties heeft in Rome officieel het ‘Internationale Jaar van de Boon’ ingeluid. Het vormt de start van een jaar vol wereldwijde initiatieven voor de erkenning van al het goede van de boon als voedingsmiddel. In 2016 zullen in 32 landen Nationale Bonen Comités bonen op de kaart zetten. In Nederland is hiervoor het initiatief de Blije Boon in het leven geroepen....

Lees bericht

Zestig jarige Horecava deelt 60 dagen lang prijzen uit

Beurzen - De Horecava bestaat komende editie 60 jaar en viert dat met een actie. Vanaf 12 november geeft de horecavakbeurs zestig dagen lang prijzen weg via Facebook, speciaal voor horecaprofessionals. Luuk Scholte, beursmanager, over de jubileumactie: “We willen niet alleen op de beursvloer het jubileum vieren, maar ook de aanloop er naar toe. Dit doen we met een ludieke Facebookactie, waarbij onze bezoekers mooie prijzen kunnen winnen die worden aangeboden door...

Lees bericht


Nestlé met ‘CHEF On Tour’ bij Van der Valk

Inspiratie – Samen met enkele chefs van Van der Valk heeft Nestlé professional de CHEF vloeibare sauzenlijn ontwikkeld. Om ook de andere chefs van de hotelketen op locatie te overtuigen werd de foodtruck ingezet van Nestlé’s culinair adviseur chef-kok Edwin Detering. Detering liet op deze CHEF On Tour zien hoe de sauzen worden bereid, wat er in zit en welke afleidingen er mogelijk zijn. Van 27 oktober t/m 12 november bezocht...

Lees bericht

Hanos opent 26ste vestiging in Delft

Groothandel –Hanos opende gisteren, de zesentwintigste vestiging in het veertigjarig bestaan van de horecagroothandel in Delft. Het nieuwe gebouw, gelegen aan de A13, bestaat uit twee verdiepingen van samen meer dan 30.000 vierkante meter en biedt een uitgebreid assortiment aan food en non-food producten. In het bijzijn van oprichter Jan van der Horst en zijn vrouw alsmede commissaris van het eerste uur Dik Wessels verrichte de Burgemeester van Delft, de heer...

Lees bericht

Deel formules NS Stations in 2017 over

Reizigersshops – Albert Heijn heeft te horen gekregen dat NS Stations tot 2017 de exploitaties van de AH to go blijft exploiteren, zoals het nu ook doet. Tot dat jaar is het uitbestedingstraject van het gemaksconcept nog niet aan de orde. Hoogstwaarschijnlijk geldt dat ook voor formules als HEMA en Rituals, waarover nog niets is gecommuniceerd. Alle NS-formules worden ondergebracht bij externe partijen, deze primeur meldde @FoodClicks recent. Alleen de formules Kiosk...

Lees bericht

Kleurrijke borrelkaas met paprika en peper

Industrie - Nederland kent vele kaassoorten, voor op brood of als borrelsnack. Van Beek Intercheese in Veenendaal heeft aan die laatste groep een soort toegevoegd: kaas met groene paprika en pittige rode peper. Het resultaat is een kleurrijke en feestelijke kaas, die vooral uniek is door de bijzondere samenstelling van melksoorten en de toevoeging van paprika en peper. Een maand zit de Ruscello Life nu in het assortiment en elke...

Lees bericht

Koffieformule Kaldi speelt in op Singles’ Day

Koffie - In China is het al járen hot and happening: Singles’ Day, schrijft koffiefomule Kaldi  in een bericht en daarom starten zij morgen eveneens met aanbiedingen op Singles’ Day. Singles’ Day is in China een nationale feestdag en ooit begonnen om te laten zien dat singles het net zo leuk kunnen hebben als stelletjes. De dag wordt elk jaar gevierd op 11 november, zoals in Nederland op die datum...

Lees bericht

Ontbijt in trek bij steeds meer kinderen

Ontbijt – Het ontbijt is in trek bij kinderen. Bijna 90 procent van de kinderen op de basisschool ontbijt elke dag; dat is 10 procent meer dan tien jaar geleden. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim duizend basisschoolleerlingen in opdracht van het Nationaal Schoolontbijt dat vandaag voor de dertiende keer van start gaat. Het vaakst (71 procent) wordt gekozen voor brood met zoet beleg. Fruit (8 procent) en groente (2 procent) zijn weinig populair. Dat schoolontbijt...

Lees bericht

@FoodClicks brengt gasttevredenheid in kaart in foodservicekanaal

Benchmark - @FoodClicks presenteert in samenwerking met Rien de Koning een nieuwe meting naar de ervaringen van gasten in de out-of-homemarkt. In december worden de resultaten in @FoodClicks bekend gemaakt. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy. Is uw formule op koers? Heeft u gastwaarde centraal staan in uw missie van uw bedrijf? En meet u dan de klantwaarde, door bijvoorbeeld een net promotor score? En weet...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid