Achtste lichting Young Executives Program in maart van start


Foto bij: Foodstep

Opleiding - Op 8 maart 2022 start de achtste lichting van het Young Executives Program (YEP). Dit programma richt zich op de foodservice professionals die zich verder willen ontwikkelen.

Het Young Executives Program biedt een inhoudelijk programma dat bestaat uit zes verschillende modules (11 bijeenkomsten) in één jaar. De modules zijn: persoonlijk leiderschap, strategie, digitale ontwikkelingen & technologie, marketing, personal skills en foodservice.

Verdieping

Het programma biedt colleges, opdrachten, een tour en events. Speerpunten van het Young Executives Program zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en een verdieping van kennis en inzicht in de foodservicebranche.

Gevarieerd

De samenstelling van de groep is gevarieerd; er is een diversiteit aan achtergronden, ervaringen en organisaties. Deelnemers zijn bijvoorbeeld werkzaam als: manager operations, brand development manager, inkoper, key account manager, concept developer, manager business development, (trade) marketeer, horecamanager en manager zorg & ziekenhuizen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mirjam Karmiggelt (GS1) wil foodservicesector aan tafel hebben

Achtergrond - Twee op drie Nederlandse MKB-bedrijven zijn onbekend met richtlijn om vanaf 2024 te rapporteren over duurzaamheid, meldde ABNAMRO onlangs. Het gaat bij deze rapportage over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), die met ingang van 1 januari 2024 voor zowel grote als beursgenoteerde middelgrote bedrijven verplicht is. Ook voor foodservicebedrijven. De overheid wil met de rapportage het zogenaamde â€...

Lees bericht



Schouten introduceert plantaardige groentesnacks Groentebite

Introductie – Om kinderen meer groente te laten eten, introduceert het Brabantse familiebedrijf Schouten Europe de Groentebites. Het gaat om groentesnacks in de vorm van hartjes, rondjes en sterretjes. De producten zijn zowel bestemd voor de retail, out-of-home als de food industrie kanaal.

Lees bericht



Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

FSIN: ‘Omzet Out of Home groeit in 2023 met €3 miljard’

Marktcijfers  - De Nederlandse consument geeft dit jaar een recordbedrag uit aan restaurant- en cafébezoek. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) verwacht dat de omzet van de totale Out of Home-sector in 2023 groeit naar ruim €22 miljard. Dat is een stijging van €3 miljard, oftewel 15,8%, ten opzichte van 2022. Voor volgend jaar verwacht het FSIN een afvlakking van de groei.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid