Albert Heijn wil op termijn 15 AH to go-locaties met Albron
Formulenieuws – De samenwerking tussen Albert Heijn en horeca- & cateringbedrijf Albron, waarvan @FoodClicks eerder deze week melding maakte, moet uiteindelijk leiden tot zo’n vijftien nieuwe to go-winkels. Als locaties voor uitbreiding zien beide bedrijven vooral mogelijkheden in ziekenhuizen, kantoren en universiteiten.
Sinds eind februari runt Albron de Albert Heijn to go op de campus van Tilburg University. De cateraar kan daar de Albert Heijn to go-formule goed leren kennen met als doel de komende jaren het aantal locaties uit te breiden. Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “De samenwerking met Albron biedt ons de mogelijkheid om klanten op steeds meer plekken onderweg blij te maken met lekkere, verse producten”.
Versterking
Jan Willem Hilbron, commercieel directeur Albron: “Voor Albron is dit een belangrijke volgende stap in de groeistrategie op high-traffic locaties. Met ons conceptportfolio willen we alle verschillende segmenten goed kunnen bedienen, zo ook op de high traffic locaties. Binnen ons portfolio ontbrak nog een sterk retail merk in het convenience segment. Door de samenwerking met Albert Heijn to go hebben we ons portfolio enorm versterkt met het beste Nederlandse convenience merk, daar zijn we uiteraard trots op".
Uitbreiding
Albert Heijn heeft op dit moment 87 to go-winkels op locaties zoals treinstations, universiteiten, ziekenhuizen en tankstations. Eerder deze week maakte Albert Heijn bekend ruim honderd nieuwe Albert Heijn to go's toe te voegen op BP-tankstations.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Cateraar CIRFOOD introduceert de Twist’d
Catering - CIRFOOD heeft als eerste bedrijfscateraar in Nederland de Twist’d aangeschaft en deze speciaal geïmporteerd. De cateraar introduceert daarmee een smakelijk en vernieuwend tosti concept waarmee de cateraar ‘het beste van alle werelden aan de gasten kan geven’.
Lees berichtVan Gelder komt met nieuw plantaardig assortiment
Introductie - Van Gelder komt met een nieuw assortiment vooruitstrevende vlees- en visvervangers, zo maakt de AGF-leverancier uit Ridderkerk bekend. Het assortiment is niet alleen voor de zakelijke markt, maar ook voor de consumenten.
Lees berichtAnouk Meijer wordt Managing director van The Food Line-up
Benoeming - Anouk Meijer wordt de nieuwe Managing director van evenementencateraar The Food Line-up. Willem Treep zal in zijn rol als CEO zich meer gaan richten op strategie en business development. De dagelijkse leiding draagt hij over aan Meijer.
Lees berichtStefano Teatini krijgt leiding CIRFOOD Nederland en Belgocatering
Benoeming - Vanaf 1 februari 2024 staan CIRFOOD Nederland en Belgocatering onder leiding van Stefano Teatini. Als nieuwe General Manager BE-NE neemt Teatini de taken over van Nanni Manconi, die de afgelopen 6 jaar leiding heeft gegeven aan de bedrijven in Nederland en België.
Lees berichtThe Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten
Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.
Lees berichtSmaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023
Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.
Lees bericht