Amazing Oriental opent stationslocatie op Hoog Catharijne


Formulenieuws – Aziatische supermarktketen Amazing Oriental opent op woensdag 28 april om zijn tweede Utrecht vestiging op Hoog Catharijne. Het is de eerste supermarkt van Amazing Oriental in een stationsgebied.

De vestiging in Hoog Catharijne is de 23e supermarkt van Amazing Oriental in Nederland. Met een winkeloppervlakte van circa duizend vierkante meter, met uitgebreide vis- en vleesafdelingen, is deze vestiging veel groter dan de andere Utrechtse winkel, aan de Amsterdamse Straatweg.

Foodcorner

Amazing Oriental Hoog Catharijne heeft ook een eigen food corner, ‘Amazing Taste’ met een menu van verse Aziatische snacks (van risolles, bara tot roti-rolls), belegde broodjes waar bezoekers kunnen kiezen uit onder andere rendang, bakkeljauw, cha siu, verfrissende bubble tea’s en verse maaltijden uit de Chinese, Indische en Surinaamse keuken. Om mee te nemen of, zodra dat weer mogelijk is, ter plaatse op te eten. “Mensen uit de stad kunnen voor hun Aziatische boodschappen nu alleen nog naar de Amsterdamsestraatweg”, zegt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Daar moeten ze vaak buiten in de rij staan. Dat is nu niet meer nodig. Natuurlijk is deze nieuwe winkel in het stationsgebied ook ideaal voor alle reizigers die nog even boodschappen willen doen, een maaltijd mee naar huis willen nemen of trek hebben in een lekkere verse snack.”

Bron: Amazing Oriental/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Supermarkten halen hoogste weekomzet ooit

Supermarkten – Dat de supermarkten hoge omzetten realiseren door de sluiting van de horeca is bekend. De coronamaatregelen zorgden de afgelopen maanden er voor dat de supermarktomzet al met circa 6.2% extra toenamen. Nu sinds 15 december ook non-essentiële winkels gesloten zijn, is de omzet van supermarkten nog meer gestegen, zo laat onderzoeksbureau Nielsen weten.

Lees berichtHeerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn

Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid