Amazing Oriental opent stationslocatie op Hoog Catharijne


Formulenieuws – Aziatische supermarktketen Amazing Oriental opent op woensdag 28 april om zijn tweede Utrecht vestiging op Hoog Catharijne. Het is de eerste supermarkt van Amazing Oriental in een stationsgebied.

De vestiging in Hoog Catharijne is de 23e supermarkt van Amazing Oriental in Nederland. Met een winkeloppervlakte van circa duizend vierkante meter, met uitgebreide vis- en vleesafdelingen, is deze vestiging veel groter dan de andere Utrechtse winkel, aan de Amsterdamse Straatweg.

Foodcorner

Amazing Oriental Hoog Catharijne heeft ook een eigen food corner, ‘Amazing Taste’ met een menu van verse Aziatische snacks (van risolles, bara tot roti-rolls), belegde broodjes waar bezoekers kunnen kiezen uit onder andere rendang, bakkeljauw, cha siu, verfrissende bubble tea’s en verse maaltijden uit de Chinese, Indische en Surinaamse keuken. Om mee te nemen of, zodra dat weer mogelijk is, ter plaatse op te eten. “Mensen uit de stad kunnen voor hun Aziatische boodschappen nu alleen nog naar de Amsterdamsestraatweg”, zegt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Daar moeten ze vaak buiten in de rij staan. Dat is nu niet meer nodig. Natuurlijk is deze nieuwe winkel in het stationsgebied ook ideaal voor alle reizigers die nog even boodschappen willen doen, een maaltijd mee naar huis willen nemen of trek hebben in een lekkere verse snack.”

Bron: Amazing Oriental/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe gemakssupermarkt Bingo opent in Apeldoorn

Supermarkt – Nederland krijgt een nieuwe supermarktformule die zich richt op de gemaksconsument. Supermarkt Bingo opent de eerste locatie binnenkort aan de Brinklaan in Apeldoorn. Volgens het bedrijf zelf wordt het een compleet ander concept dan de huidige supermarktformules.

Lees bericht


Voortaan ook betalen met Apple Pay bij Aldi Shop & Go

Formulenieuws - Aldi heeft de betaalmogelijkheden in Aldi Shop & Go in Utrecht uitgebreid. Voortaan kan de klant in het kassaloze filiaal naast creditcard ook betalen met Apple Pay. Veel gehoorde kritiek bij de Aldi Shop & Go was dat er alleen betaald kon worden met creditcard.

Lees bericht

Dirk steekt medewerkers in nieuw volledig circulair jasje

Formulenieuws - Dirk van den Broek heeft alle medewerkers in een nieuwe outfit gestoken. De bedrijfskleding, geproduceerd in samenwerking met Schijvens Corporate Fashion, is volledig circulair. De stoffen voor de kleding zijn gemaakt door ingezameld oude Dirk-kleding te combineren met gerecyclede PET-flessen, oceaanplastic en biologisch katoen.

Lees bericht

Amazon gaat toch kassa’s plaatsen in kassaloze locaties

Buitenland – De nieuwste Amazon Fresh-winkels in Londen krijgen toch ook bemande kassa’s. Dat hebben verschillend media laten weten. Klanten kunnen dan op de locaties kiezen voor kassaloos winkelen met de technologie van ‘Just Walk Out’ of kiezen voor de meer traditionele manier bij een bemande kassa.

Lees bericht


Supermarktomzet stijgt met 3.0% naar 46.3 miljard euro

Analyse – Het marktaandeel van Albert Heijn groeide en dat van Jumbo daalde afgelopen jaar, onder meer door het aantal locaties. AH groeide met bijna 100 vestigingen terwijl Jumbo zes locaties minder had dan in 2021. In totaal deed de supermarktsector het goed in 2022 met een omzet van €46.3 miljard. Daarmee noteerde de sector een groei van 3.0%, met een waarde van €1.35 miljard. Dat meldt...

Lees bericht

Eerste onbemande REWE Pick&Go winkel geopend

Buitenland – De Duitse supermarktorganisatie REWE heeft na het openen van twee hybride testwinkels in Keulen en Berlijn, nu ook de eerste volledig onbemande REWE Pick&Go geopend. In de winkel aan de Karlstraße in München kunnen klanten winkelen zonder fysiek af te hoeven rekenen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid