Anuga meldt fors aantal boekingen voor 2021


Beurzen – Op basis van de zogenaamde vroegboekkortingen meldt de beursorganisatie van de Anuga dat de belangstelling groot is. ’s Werelds grootste levensmiddelenbeurs zou een bezettingsgraad hebben die vergelijkbaar is met die van de vorige editie, toen corona nog niet speelde.

Corona heeft ook in Duitsland zijn sporen achtergelaten, zeker voor het beurzenklimaat. De Anuga 2021 zal daarom ook plaatvinden in een zogenaamd hybride format. De digitale Anuga@home moet in dat opzicht een aanvulling worden op het fysieke platform.  Hoe dat er in de praktijk precies uit komt te zien wordt de aankomende periode besproken met verschillende deelnemers en organisaties.

De Anuga heeft als grootste beurs voor de markt van eten en drinken een aantal edities geleden de positionering gewijzigd en feitelijk en aantal gespecialiseerde segmenten verzameld onder één dak. Op die manier zijn tien beurzen verenigd onder één dak. Voor dit  Anuga-concept “10 beurzen onder één dak” zijn inmiddels acht van de tien beurzen volgeboekt, zo laat de organisatie weten. Er zijn bovendien meer aanmeldingen dan er plaatsen beschikbaar zijn. Tot nu toe hebben exposanten uit 83 landen zich aangemeld.

Zoals gemeld zal de vertrouwde face-to-face beurs aangevuld worden met de digitale Anuga@home. Dit format zorgt ervoor dat deelnemers uit de branche over de hele wereld - exposanten, vakbezoekers en de vakpers - live in Keulen of digitaal via een nieuw ontwikkeld platform ideeën kunnen uitwisselen en informatie kunnen krijgen over belangrijke branchethema's. Over enkele maanden wordt duidelijk hoe dat er uit komt te zien. Gesprekken daarover lopen momenteel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nieuw kennisinitiatief Anuga Horizon naast Anuga

Vakbeurzen – Aan de Anuga van dit jaar wordt voor het eerst toegevoegd de Anuga Horizon, een nieuw evenementformat, parallel gehouden aan de mondiale levensmiddelenbeurs Anuga. Thema van het nieuwe kennisevent is ‘Discovering New Frontiers: Anuga HORIZON - Cultivating Change in Food Innovation ‘.

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht


Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid