Anuga verzamelt aantal toptrends in ‘GenussGARTEN’


Beurzen – De internationale vakbeurs Anuga, die van 9 tot en met 13 oktober wordt gehouden in Keulen, is feitelijk een verzameling van verschillende vakbeurzen op het gebied van vlees, groente, zuivel en andere categorieën. Speciaal voor de merken met topinnovaties organiseert de beurs ook een speciale afdeling onder ‘GenussGARTEN’.

De exposanten presenteren zich onder het motto ‘Beleef, geniet, voel je goed...!’ De deelnemende bedrijven aan deze gemeenschappelijke presentatie tonen hun innovaties op ruim 750 vierkante meter en laten op die manier zien wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn in de food- en horecabranche. Het gaat daarbij om allerhande producten en diensten. Het onderdeel is voor de beursbezoeker vrij toegankelijk en biedt op die manier een compact overzicht van enkele belangrijke innovaties, volgens de beursorganisatie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nieuw kennisinitiatief Anuga Horizon naast Anuga

Vakbeurzen – Aan de Anuga van dit jaar wordt voor het eerst toegevoegd de Anuga Horizon, een nieuw evenementformat, parallel gehouden aan de mondiale levensmiddelenbeurs Anuga. Thema van het nieuwe kennisevent is ‘Discovering New Frontiers: Anuga HORIZON - Cultivating Change in Food Innovation ‘.

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht


Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid