Arla Foods gaat partnership aan met Pura Go onbemande mini-markets


Arla Foods gaat partnership aan met Pura Go onbemande mini-markets

Samenwerking – Starbucks Chilled coffee is vanaf oktober verkrijgbaar bij de onbemande mini-markets van PURA GO. Beide bedrijven zijn daarvoor een samenwerking aan gegaan.

Arla Foods, producent van de Starbucks ijskoffie is enthousiast op de samenwerking met het onbemande cateringconcept PURA GO. Maar bovenal is Arla Foods positief verrast over de snelheid waarmee de samenwerking tot stand is gekomen. Jessica Piarelal, Key Accountmanager Convenience en On-the-Go bij Arla Foods: “Prachtig om te zien hoe snel dingen kunnen gaan als er een match is.” Voor PURA GO betekent de samenwerking met Starbucks ijskoffie dat er iets anders kan worden aangeboden dan een standaard kopje koffie. De diverse Starbucks ijskoffie smaken worden aangeboden vanuit een eigen, herkenbare Starbucks koelmeubel. Dat is dus ijskoud genieten on-the-go of voor directe consumptie.

Bron: @FoodClicks

Presentatiemeubel Starbucks ijskoffie in de onbemande PURA GO-locatie

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Grote cateraars negeren trend onbemande mini-markets’

Catering - Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemande cateringlocaties en mini-markets. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, hopen deze cateraars dat de ontwikkeling ‘overwaait’ en alles weer teruggaat naar het oude. Deze cateraars sluiten de ogen voor een trend die niet meer te stoppen is. Door het hybride werken is de behoefte op het gebied van bedrijfscatering volledig aan...

Lees bericht


EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid