Babyvoeding van sterrenchefs voor Babe Baby Foods


Jonnie Boer en Jasmine Azadbari van Babe Foods

Babyvoeding - Babe, bekend van de gezonde en culinaire babyvoeding, heeft samen met sterrenchefs Jonnie Boer van De Librije en Sidney Schutte een speciale babyvoeding gemaakt. Twee culinaire smaken die toegevoegd worden aan de Babe collectie van 6 smaken.

Jonnie Boer heeft een fris gerechtje ontwikkeld van een combinatie van pompoen, mango en kiwi aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje. Sidney Schutte, vader van 2 jonge kinderen heeft een dinner/lunch gerecht gecreëerd. Een gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen. Beide smaken zijn samen met chef Jasmine van Babefoods ontwikkeld voor de Babe collectie van smaken voor de consumenten van 8 maanden tot 99 jaar.

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. Jonnie Boer: “Ik vind het belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. Als het ook nog eens heerlijk smaakt kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen”. Beide chefs vinden dat door gevarieerd te eten de baby kan wennen aan verschillende smaken zodat ze deze gaan waarderen.

Bron: Babe/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nestlé komt met babyvoeding merk Gerber Plant-tastic

Introductie – Levensmiddelenfabrikant Nestlé ziet niet alleen volwassenen meer plantaardig eten, maar ziet ook dat ouders die eetgewoonten vaker delen met de kinderen. Vandaar dat het bedrijf Gerber Plant-tastic introduceert, een nieuwe, biologische en 100% plantaardige productlijn voor baby’s vanaf 8 maanden.

Lees bericht


Wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer bij De Klok Dranken

Samenwerking – De vinologen Astrid Joosten en Thérèse Boer  hebben in De Klok Dranken hun distributeur gevonden voor hun wijnen. De afzet van de wijnen van de twee personalities groeit binnen de horeca, waardoor een professionele distributiepartner nodig was. Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben die partner gevonden in De Klok Dranken, DKD: “Met hun zeer professionele...

Lees bericht

Culinaire DINERbox: ‘Genieten op sterrenniveau thuis’

Culinair - Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen. De compleet verzorgde topchef menu’s, onder de naam Cook Like a Chef, zijn per direct te bestellen en worden vanaf 8 november...

Lees bericht

IENS-gebruikers waarderen niet alleen sterrenrestaurants in Top 2018

Verkiezing – Restaurant De Librije wint ook dit jaar de culinaire publieksprijs van Nederland en is uitgeroepen als winnaar van de IENS Top 2018. Op een verrassende tweede plaats staat nieuwkomer Calva uit Nootdorp. De IENS Top wordt elk jaar samengesteld op basis van recensies van restaurantbezoekers. Dit jaar waren dat ruim 160.000 recensies. Sinds de eerste IENS Top in 2001, zorgen de recensies...

Lees bericht


Gastvrij Rotterdam kijkt terug op succesvolle editie

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een succesvolle 5e editie. De organisatie telde 12.736 foodprofessionals over drie dagen in Rotterdam Ahoy. De bezoekers konden kennismaken met het assortiment van 400 exposanten en zich laten inspireren door zo’n 150 vakwedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties. Het aantal bezoekers overtrof eerdere edities, alsook het aantal vierkante meters beursoppervlakte. Diverse themapleinen kende deze editie...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid