Bagels & Bean start aGoGo-concept


Formulenieuws - Bagels & Beans opent op 4 juli op Hoog Catharijne in Utrecht de eerste Bagels & Beans aGoGo-locatie. De speciale on-the-go-afdeling komt naast een reguliere vestiging van Bagels & Beans. De locatie wordt gerund door Pakhang Chau, die al een vestiging heeft in Hoofddorp. De nieuwe Bagels & Beans aGoGo-afdeling komt aan de doorgangspassage naar het stadscentrum in het Utrechtse winkelcentrum, op de locatie waar eerder The Barn was gevestigd. Het concept van aGoGo moet volgens woordvoerster Lieke Wesselius van Bagels & Beans vergeleken worden met een vitrine, zoals bekend bij een authentieke ijssalon. Alleen ligt er nu geen ijs in de vitrine, maar creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Deze producten worden dagelijks vers bereid en kunnen ter plekke op een warme bagel worden gesmeerd. Daarnaast is er koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten. Uitrol Wesselius is er van overtuigd dat de aGoGo-locatie navolging gaat krijgen bij nieuwe en bestaande locaties: “De gast is steeds vaker onderweg en op zoek naar snelle producten voor on-the-go. Vanuit Bagels & Beans waren we al langer aan het nadenken hoe we aan die ontwikkeling invulling kunnen geven. Met aGoGo zetten we nu een duidelijke stap, die we bij succes gaan uitrollen.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Bagels & Beans opent op 4 juli op Hoog Catharijne in Utrecht de eerste Bagels & Beans aGoGo-locatie. De speciale on-the-go-afdeling komt naast een reguliere vestiging van Bagels & Beans. De locatie wordt gerund door Pakhang Chau, die al een vestiging heeft in Hoofddorp. De nieuwe Bagels & Beans aGoGo-afdeling komt aan de doorgangspassage naar het stadscentrum in het Utrechtse winkelcentrum, op de locatie waar eerder The Barn was gevestigd. Het concept van aGoGo moet volgens woordvoerster Lieke Wesselius van Bagels & Beans vergeleken worden met een vitrine, zoals bekend bij een authentieke ijssalon. Alleen ligt er nu geen ijs in de vitrine, maar creamcheeses, spreads en verse salades in verschillende smaken. Deze producten worden dagelijks vers bereid en kunnen ter plekke op een warme bagel worden gesmeerd. Daarnaast is er koffie, zijn er verschillende sappen, koude en warme dranken, zoetigheden en wisselende verse salades. Allemaal om meteen mee te nemen of onderweg op te eten. Uitrol Wesselius is er van overtuigd dat de aGoGo-locatie navolging gaat krijgen bij nieuwe en bestaande locaties: “De gast is steeds vaker onderweg en op zoek naar snelle producten voor on-the-go. Vanuit Bagels & Beans waren we al langer aan het nadenken hoe we aan die ontwikkeling invulling kunnen geven. Met aGoGo zetten we nu een duidelijke stap, die we bij succes gaan uitrollen.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht

Bagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid