Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt


Bagels & Beans heeft al een ontbijt de hele dag door, maar organiseert nu ook een wedstrijd voor het rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters.

Zeker de afgelopen jaren is het de trend om vaker buiten de deur te ontbijten of om onderweg even snel wat mee te pakken. Dat ontbijt vindt niet per se ’s ochtends plaats en hoeft ook niet uit de traditionele belegde boterham te bestaan. Bagels & Beans biedt daarom een ‘all-day breakfast’ aan, bestaande uit bagels, kokos’yoghurt’ met mango, haverporridge en meer.

Koffieblend

De eigen koffieblend van Bagels & Beans die bij het ontbijt wordt geserveerd is van 100% arabicabonen. Deze premium quality bonen komen van lokale coöperaties uit Honduras en Peru. Deze coöperaties werken met verschillende boeren en zorgen voor de duurzaamheid en juiste omstandigheden van de lokale gemeenschappen.

Ontbijtmoment

Om de start van de dag een boost te geven, besteedt Bagels & Beans met de voorjaarscampagne een maand lang extra aandacht aan het ontbijtmoment. Het merk zou zichzelf niet zijn als ze hiervoor geen nieuwe term in het leven zou roepen: het Rontbijt. Gasten kunnen bij Bagels & Beans de hele dag door rond genieten van bagels en koffie.

 'Bagelplant'

De Rontbijt-campagne start op 21 maart – de tweede dag van de lente en duurt t/m zondag 14 april. Vier weken langkunnen gasten prijzen winnen, van koffiekopjes en -schotels van Bagels & Beans, schoonmaakpakketten van Marcel’s Green Soap, weekendtickets voor muziekfestival Solar en boxen met tuinplanten. De planten zijn afkomstig van de kwekers van Plantje.nl, die ook bezig zijn met het kweken van een 'eigen bagelplant'.

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht
Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje

Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Lees bericht

Yoghurt Barn laat toeslag op plantaardige melk vallen

Formulenieuws – Ontbijt- en lunchketen Yoghurt Barn legt geen toeslag meer op de plantaardige opties en maakt het daarmee voor de klanten gemakkelijker om hun keuze te maken. Oprichter Wouter Staal verwacht dat de keten met deze prijswijziging binnen een jaar een verdubbeling van het aandeel plantaardige melk kunnen bereiken.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid