Bakker van Maanen opent pop-upstore House of Crompouce


Het team achter de pop-upstore House of Crompouce: Lotte Kroneman, Jill Haasnoot, Stijn Haasnoot, Romée van Maanen en David van Maanen / Foto bij: Bakker van Maanen

Pop-Up – Bakker van Maanen, die met de crompouce veel publiciteit weet los te maken, heeft nu een pop-uplocatie geopend, genaamd House of Crompouce. De tijdelijke winkel is gevestigd aan de Prinsengracht in Amsterdam. De pop-upstore is dinsdag officieel geopend.

‘Naast de Crompouce ben je hier ook aan het juiste adres voor de leukste merchandise, koffie to-go, geweldige nieuwe smaken én niet te vergeten de MEGA crompouce,’ zo laat de bakker weten. De MEGA crompouce is verkrijgbaar voor een symbolisch bedrag van €250,- waarvan de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Viraal

Bakker Van Maanen heeft met de crompouce een populair product te pakken. De traktatie zat al eerder in het assortiment van Bammetje Bakery In Utrecht van Ulrika Menig. Zij is ook de bedenker van de kruising tussen de croissant en tompouce. Het product werd door haar in 2020 geregistreerd als 'crompouse croissant'. De bakker uit Rijnsburg heeft nu de licentie van het product verkregen en het recent opnieuw uitgebracht. Een filmpje op TikTok zorgde er voor dat de crompouce viraal gaat. De croissant wordt gevuld met Zwitserse room en daarna in roze chocolade gedipt. Op TikTok staan inmiddels diverse filmpjes waar mensen laten zien hoe je het beste de crompouce kunt eten.

De pop-upstore is dagelijks geopend van 8.30 tot 16.00, zolang de voorraad strekt, tot februari 2024.

(Bericht is aangepast d.d.12-11-2023)

Bron: Bakker van Maanen/@FoodClicks

De crompouce die viraal gaat op TikTok Foto's: Van Maanen
Interieur van House of Crompouce

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsOatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht


Pop-up breakfast club van Alpro in Rotterdam

Pop-upstore -  - Liefhebbers van plantaardige ontbijtgerechten kunnen vanaf vandaag terecht bij de pop-upstore van Alpro in Rotterdam. In The Next Morning Breakfast Club, aan de Hofbogen, wil Alpro laten zien hoe je dag kunt beginnen met een plantaardig ontbijt.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid