Bakkerij Koenen Top Bakker van het jaar 2024


De winnaars van de 'Top Bakker van het jaar 2024'-verkiezing op het podium

Verkiezing - Bakkerij Koenen uit Westervoort is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2024. Dit werd bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij Koenen heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het Jaar noemen.

Paul Koenen heeft samen met zijn zoon Bas Koenen en neef Arjan Koenen de wisseltrofee en plaquette in ontvangst genomen. Op de tweede plaats kwam Bakkerij Holleman uit Elst en derde werd Bakkerij Bliek uit Middelburg.

Alle collega’s van bakkerij Koenen hebben zich afgelopen jaar actief ingezet om te voldoen aan de normeringen en kwaliteitseisen van Top Bakkers. De bakkerij scoorde op alle beoordelingscriteria ruim boven de 8. De score is met een gemiddeld rapportcijfer van 9,4 uitzonderlijk hoog. De moderne bakkerij van Koenen scoorde hoog op ondernemerschap, voedselveiligheid en duurzaamheid. Bakkerij Koenen is opgericht in 1869. Inmiddels staat de zesde generatie klaar om het familiebedrijf voort te zetten.

Bakkersfestijn

Elk jaar organiseert Top Bakkers een bijeenkomst voor alle aangesloten ambachtelijke bakkers met als doel elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen naar de toekomst te kijken. Dit jaar stond het Bakkersfestijn in het teken van ‘Samen sterker de toekomst in’. De bijeenkomst werd gehouden bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Top Bakkers is een coöperatieve organisatie voor ambachtelijke bakkers. Het netwerk van 60 lokale ambachtelijke bakkers levert brood & banket in heel Nederland.

Bron: Top Bakkers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Top Bakkers verder als groep binnen de coöperatie

Coöperatie - Top Bakkers laat weten dat zij volgende stappen zet om alle aangesloten bakkerijen lid te maken van de Top Bakkers coöperatie. Daarmee worden de bakkerijen ook mede-eigenaar van het bedrijf. Daarnaast gaan de bedrijven die onderdeel zijn van de Top Bakkers groep meer samenwerken om gezamenlijk oplossingen te bieden voor de klanten.

Lees bericht


Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht
Bakkerij ‘t Kraayennest Top Bakker van het jaar 2023

Verkiezing - Bakkerij ‘t Kraayennest uit Nijmegen is verkozen tot Top Bakker van het jaar 2023. Dit werd woensdag bekend gemaakt op het Bakkersfestijn. Elk jaar reikt Top Bakkers de wisseltrofee uit aan de bakker die het beste scoort op twaalf verschillende onderdelen. Bakkerij ‘t Kraayennest heeft de hoogste score behaald en mag zich een jaar lang Top Bakker van het...

Lees bericht

‘Naamsbekendheid fritz-kola moet groeien via festivals’

Interview - fritz-kola is al sinds 2008 in Nederland beschikbaar. Vooral in de randstad. Toch is er betrekkelijk weinig bekend over het merk dat in 2003 bij onze oosterburen door twee vrienden in de markt werd gezet. @FoodClicks spreekt met een van de oprichters, Mirco Wolf Wiegert. Hij wil naast internationaal campagne voeren, in Nederland toch vooral werken aan naamsbekendheid via de...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid