Beyond Meat introduceert drie Chicken-style producten


Introductie - Na de introductie van rundvlees- en varkensachtige producten, breidt Beyond Meat nu het portfolio uit met de nieuwe Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel en Beyond Tenders.

“De Chicken-Style-producten zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en zo ontwikkeld dat ze qua textuur, bereidingswijze en smaak voldoen aan de verwachtingen van de consument,” aldus Beyond Meat in een toelichting. De nieuwe producten zijn krokant van buiten, door een laagje paneermeel, met een malse bite vanbinnen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig worden bereid in de koekenpan, airfryer of oven. Kenny Mayoral, R&D Director EMEA, Beyond Meat: “In onze zoektocht om plantaardig vlees toegankelijker te maken, passen we ons portfolio voortdurend aan en verfijnen we het om aan de verschillende Europese smaakvoorkeuren te voldoen. We zijn verheugd om ons nieuwe assortiment Beyond Chicken-Style-producten te introduceren. ”Het nieuwe Beyond Meat Chicken-Style-assortiment omvat een plantaardige kipburger, een schnitzel en de Beyond Tenders.

Beyond Meat opende in 2022 haar Europese R&D-hub in Dutch Food Valley-stad Ede in Gelderland. Vanuit hier werken Beyond Meat’s voedingswetenschappers, onderzoekers en culinaire experts via onderzoek, ontwikkeling en innovatie aan de plantaardige vleesproducten gericht op de specifieke smaakprofielen van de Europese consument.

Bron: Beyond Meat/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht



Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht

Jorg Oostdam General Manager Beyond Meat

Benoeming - Beyond Meat heeft Jorg Oostdam aangesteld als General Manager, Europa. Oostdam heeft ruime ervaring in de voedings- en retailsector en moet groei van het bedrijf in plantaardige producten de komende jaren verder versnellen.

Lees bericht


McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht

28 mei International Hamburger Day

Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid