Jorg Oostdam General Manager Beyond Meat


Jorg Oostdam, nieuwe General Manager Beyond Meat Europe

Benoeming - Beyond Meat heeft Jorg Oostdam aangesteld als General Manager, Europa. Oostdam heeft ruime ervaring in de voedings- en retailsector en moet groei van het bedrijf in plantaardige producten de komende jaren verder versnellen.

Oostdam was meest recentelijk was hij Chief Executive Officer voor het zoetwarenbedrijf Zed Candy, waar hij het merk opnieuw lanceerde en het bedrijf wereldwijd uitbreidde naar 14 nieuwe markten. Daarvoor was hij Vice President en General Manager van EMEA voor Heartland Food Products Group. Eerder werkte Oostdam 15 jaar voor Mars in diverse functies.

Oostdam gaat werken vanuit Nederland, tevens de Europese productiehub van Beyond Meat. Het bedrijf heeft dankzij de productiecapaciteiten in Nederland de snelheid, schaal en efficiëntie waarmee de onderneming producten kan produceren en distribueren over heel Europa. In 2021 kondigde Beyond Meat Europese samenwerkingen aan met Starbucks, Pizza Hut en McDonald's , evenals belangrijke retail-uitbreidingen door heel Europa, waaronder de introductie van nieuwe de Beyond Meatballs in Nederland.

Sinds september 2021 zijn Beyond Meat producten beschikbaar in ongeveer 128.000 retail- en foodservice verkooppunten in meer dan 85 landen wereldwijd.

Bron: Beyond Meat/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht


Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht



Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid