Bidfood levert voortaan met eigen chauffeurs op Terschelling


Groothandel - Sinds deze maand levert Bidfood met eigen vrachtwagens en chauffeurs producten, goederen en diensten op Terschelling. De eerste levering werd op dinsdag 2 maart vanaf de Bidfood vestiging in Drachten naar horecaondernemers op Terschelling uitgereden.

Inmiddels levert Bidfood drie dagen per week, oplopend naar zes dagen in het hoogseizoen. De belangrijkste reden voor Bidfood om met de leveringen te starten, is het persoonlijke contact met de afnemers. “Het is vrij uniek,” licht Diederik Wolters, accountmanager van Bidfood, toe. “Niemand doet dit op de manier zoals wij nu doen.” Door het persoonlijk contact kunnen de klanten de vaste chauffeurs van Bidfood makkelijk instrueren waar de levering mag komen te staan. Hierdoor worden de horecaondernemers ook ontlast.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHoreca Bingo Spektakel trekt 45.000 bezoekers

Groothandel – Het door Bidfood in samenwerking met de Horecava, Horecabrains en diverse partners georganiseerde Horeca Bingo Spektakel trok gisteravond 45.000 online kijkers. De avond vol entertainment werd gepresenteerd door Ruben Nicolai met muziekentertainment van onder andere André Hazes en René le Blanc.

Lees bericht

Bidfood gaat nieuwe samenwerking aan met Cedris

Groothandel - Online groothandel Bidfood gaat een nieuwe samenwerking aan met Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. Bidfood gaat de komende tijd het volledige assortiment bedrijfsrestauratieve voorzieningen aan deelnemende leden van Cedris leveren.

Lees bericht

TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht


NOWJOBS en Nostradamus ICT sluiten strategisch partnership

Samenwerking - Online bemiddelingsplatform NOWJOBS gaat samenwerken met Nostradamus, ontwikkelaar van software voor prognoses, planning en urenregistratie in de horeca. Dankzij deze samenwerking krijgen (middelgrote tot grote) horecaondernemingen direct online toegang tot de talentpool met bijverdieners van NOWJOBS, zonder verdere tussenstappen.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid