Bidfood levert voortaan met eigen chauffeurs op Terschelling


Groothandel - Sinds deze maand levert Bidfood met eigen vrachtwagens en chauffeurs producten, goederen en diensten op Terschelling. De eerste levering werd op dinsdag 2 maart vanaf de Bidfood vestiging in Drachten naar horecaondernemers op Terschelling uitgereden.

Inmiddels levert Bidfood drie dagen per week, oplopend naar zes dagen in het hoogseizoen. De belangrijkste reden voor Bidfood om met de leveringen te starten, is het persoonlijke contact met de afnemers. “Het is vrij uniek,” licht Diederik Wolters, accountmanager van Bidfood, toe. “Niemand doet dit op de manier zoals wij nu doen.” Door het persoonlijk contact kunnen de klanten de vaste chauffeurs van Bidfood makkelijk instrueren waar de levering mag komen te staan. Hierdoor worden de horecaondernemers ook ontlast.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFoodyard lanceert online community voor horeca

Groothandel - Foodyard lanceert vandaag een nieuwe functionaliteit: de Foodyard Community, speciaal bedoeld voor horecaprofessionals in heel Nederland. Het doel is om deze doelgroep nog meer te verbinden met kennis, inspiratie, experts én elkaar.

Lees bericht
BBB Horeca Summit nieuw op BBB Maastricht

Beurzen – Op 11 tot en met 13 oktober wordt de BBB Maastricht gehouden in het vernieuwde MECC Congrescentrum in Maastricht. Voor de horecaprofessionals is dan weer drie dagen lang proeven, beleven en netwerken. Nieuw dit jaar is de BBB Horeca Summit, die de BBB organiseert in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality.

Lees bericht

Thuisbezorging in 4 weken tijd met 20% gestegen

Analyse – De horeca is deze zomer minder hard gestegen dan in de zomer van vorig jaar. Anders ligt dat bij thuisbezorging. Dat blijft maar doorstijgen. De afgelopen 4 weken wederom met 20 procent (van 6,5% van de avondmaaltijden thuis naar 7,9%).

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid