Biefstukkenketen Loetje opent 27e restaurant in Houten
_720_480_90.jpg)
Formulenieuws - Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar vrijdag was het zo ver en opende Restaurant Company Europe (RCE), waartoe restaurantketen Loetje behoort, de nieuwste locatie in Houten. Het restaurant is de 27e locatie van de biefstukkenketen, dat ondanks horecabeperkingen in de afgelopen periode, toch bleef doorgroeien.
De nieuwe vestiging is gevestigd aan de rand van Houten in een monumentale dorpsboerderij. In 2018 werd de locatie volledig verbouwd voor de komst van restaurant Kees. Nu neemt Loetje het stokje over na een kleine verbouwing. Het interieur heeft een ‘Loetje sausje’ gekregen en ook de keuken is opnieuw ingedeeld en voorzien van de noodzakelijke apparatuur om alle gerechten te kunnen bereiden.
Zakelijke bijeenkomsten
De locatie richt zich niet alleen op de gast die een diner wil, maar ook op de gasten die voor een zakenlunch of borrel komen. De kleinere zalen zijn bovendien geschikt voor besloten gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. CEO Sandra van Halderen; ‘We willen dat iedereen hier makkelijk binnenloopt en zich welkom voelt. Of je nu met je hele familie feestelijk komt dineren of langskomt voor een snelle zakenlunch.’
Passie en aandacht
Ondanks de uitdagingen waar de horecabranche mee te maken heeft sinds de coronacrisis, is Houten niet de enige locatie die Loetje in 2022 zal gaan openen. Ook in Den Haag (Binckhorst), Zwolle, Reeuwijk en Vught worden nog voor de zomer nieuwe restaurants geopend. Loetje blijft wat dat betreft doorgroeien. Van Halderen: ‘Nieuwe collega’s werven tijdens een lockdown is best een uitdaging dus we zijn nog op zoek naar mensen’. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is uitgegroeid tot een reeks succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland.
Bron: RCE/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart
Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...
Lees berichtLoetje opent in voormalig feestlocatie Urbana in Zwolle
Formulenieuws - Na de opening van twee nieuwe restaurants eerder dit jaar in Houten en Den Haag heeft Loetje nu ook in Zwolle een nieuwe locatie geopend. Het restaurant met terras is gevestigd in voormalige feestlocatie Urbana.
Lees berichtRotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept
Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.
Lees berichtSTAN opent nieuw restaurant in Maastricht
Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.
Lees berichtRCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week
Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.
Lees berichtHorecagroep RCE opent vijfde Stan in Maastricht
Horeca – De horecaformule Stan, onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht. Het wordt de vijfde Stan-locatie. Het restaurant krijgt tevens een interieur in de nieuwe stijl in lijn met de herpositionering.
Lees bericht