Bij FEBO wordt steeds vaker cashless betaald


Cash geld wordt minder gepind, omdat er vaker digitaal wordt betaald / Foto bij: FEBO

Formulenieuws – Steeds meer locaties van fastserviceketen FEBO zijn cashless. Vanaf deze week zijn ook de drive-thru-vestigingen in Wormerveer en Oostzaan en de Amsterdamse locaties Stadionplein en Leidsestraat en in Groningen overgegaan op cashless en kunnen gasten alleen nog met bankkaart of smartphone betalen.

Eerder waren de vestigingen in Den Haag HS en Drive Nijmegen-Oosterhout al overgestapt naar cashless. Het zoveel mogelijk terugdringen van contact geld is een serieuze zaak voor FEBO, omdat er veel voordelen aan deze vorm van betalen zitten. De locaties zijn op die manier minder snel doelwit van criminelen en ook het betalen met vals geld wordt teruggedrongen. “Het afrekenen aan de counter en via de automatiek gaat ook sneller cashless, waardoor we meer gasten in minder tijd kunnen bedienen”, zegt directeur FEBO Dennis de Borst.

Sowieso wordt er in het kader van de coronamaatregelen vaker gewezen op de hygiënische betaalwijze van cashless. Hierdoor raken ook steeds meer mensen gewend aan deze manier van betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht


FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht




FEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid