Bij The Hanger in Teuge serveert ook de robot de gast


Bediening - Bij restaurant The Hangar in Teuge kunnen gasten sinds kort ook bediend worden door een robot. Nadat de gasten hun bestelling hebben gegeven aan een medewerker, verschijnt even later de rijdende robot aan tafel met de bestelling.

Voor Ayhan Sahin, eigenaar van de ADAS groep waar The Hangar onder valt, is de robot geen vervanging van het personeel, maar een toevoeging voor het team en gasten. Want ook een medewerker kan ziek zijn en moet sowieso bij eventuele (verkoudheids)klachten thuisblijven. En dat kan in de bezetting weleens tot problemen leiden. Met de inzet van de robot, wordt kan dat gemis worden opgevangen. Bovendien zorgt de robot voor extra spektakel in het restaurant.

Ondersteuning

Sinds dat The Hangar weer geopend is na corona is ook de drukte weer terug. Om zijn team zoveel mogelijk ondersteuning te bieden heeft Ayhan de robot aangeschaft: “Onze medewerkers blijven natuurlijk thuis bij enige verkoudheidsymptomen, waardoor er toch zomaar een gat in je rooster kan vallen op sommige momenten. Voor mij is het van belang dat zowel het huidige team als onze gasten hier zo weinig mogelijk van merken. Onze nieuwe horeca robot geeft het team de nodige assistentie én wordt daarnaast ontzettend goed ontvangen door onze gasten”, aldus Sahin. De robot is zo gemaakt dat hij nauwkeuring door het restaurant kan manoeuvreren zonder tafels of gasten aan te stoten. “Onze gasten vinden het prachtig”, aldus medewerker Carlijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid