Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel


Het pand is volledig gestript en van binnen weer opnieuw opgebouwd met een elektrische bakwand

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Het pand is grootschalig verbouwd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo zijn er zitplaatsen en is er een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. Het restaurantgedeelte heeft ruim 70 zitplaatsen. Van oorsprong is de cafetaria gericht op het serveren van verse friet, snacks en hamburgers. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Inmiddels staat ‘t Buulke al jarenlang bekend om het uitgebreide afhaalassortiment. Daarin broodjes, verse friet, diverse snacks, hamburgers van de bakplaat, steenoven pizza's en schotels. Gasten kunnen nu ook terecht in de nieuwe ijssalon voor softijs, sundae of milkshake.

Duurzaam

Het pand is tijdens de verbouwing compleet casco gestript. Ludo Neeskens: “Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken werden gesloopt, geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas en we hebben alleen nog maar led-verlichting. Iets waar we enorm trots op zijn is onze nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, er wordt alleen elektrisch gefrituurd. Een duurzame zaak waarmee het nieuwe ‘Buulke’ klaar is voor de komende generaties gasten.”

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

De online groei zorgt er wel voor dat er meer druk komt te liggen in het weekend Foto's: Eetwinkel

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Innovatie Infraroodfrituren nu klaar voor uitrol

Achtergrond - Friet en snacks bakken in een infraroodfrituur is niet alleen goedkoper vanwege de hoge gasprijzen, maar is door beter warmtespreiding ook efficiënter in het bakken en daarmee beter voor het rendement van de ondernemer. Na een jaar doorontwikkeling is de infraroodfrituur,  nu klaar voor verdere uitrol.

Lees bericht

Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht

Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht


Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid