Carlijn Groen- Wijnmalen vertrekt als director food bij Horecava
Horecava - Na tien jaar RAI en Horecava neemt Carlijn Groen- Wijnmalen afscheid van haar rol director food Horecava. Zij vindt het tijd om een ander pad te bewandelen en vertrekt bij de beursorganisator van Nederlandse grootste horecabeurs.
In een persoonlijke boodschap geeft zij aan dat zij dankzij het vertrouwen van RAI Amsterdam al die jaren met plezier en gedrevenheid heeft mogen bouwen aan het merk Horecava. “Ik heb een eigen business kunnen runnen onder de vleugels van de RAI. Een team gebouwd, strategie en concepten vormgeven, relaties aangegaan en ben continue blijven uitbouwen. Er zijn samenwerkingen gecreëerd met de markt waardoor Horecava alles wat er in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen speelt reflecteert en gidst naar een vruchtbare toekomst”, aldus Groen-Wijnmalen.
Sterk merk
Volgens Groen-Wijnmalen is de Horecava is inmiddels uitgegroeid tot een sterk en leidend merk en zal alleen maar sterker worden. Het is dus ook niet de Horecava die haar tot de keuze van vertrek brengt, maar persoonlijke omstandigheden. “Dit voor mij het juiste moment om afscheid te nemen.” Zij heeft de overtuiging dat het team, dat haar werkzaamheden ook heeft opgevangen tijdens haar zwangerschap, weer volop aan de slag gaat met de voorbereidingen van de horecabeurs in januari 2023.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne
Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.
Lees berichtLuuk Scholte nieuwe algemeen directeur Greendish
Benoeming - Voormalig directeur Horecava Luuk Scholte is per februari 2024 gestart als algemeen directeur van Greendish. Hij volgt in deze functie Michael Salmagne op.
Lees berichtHorecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen
Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...
Lees berichtSjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024
Wedstrijd - Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij wist de jury unaniem te overtuigen met zijn Broodje Beef Teriyaki.
Lees berichtTawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024
Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.
Lees berichtTer Marsch & Co pakt wéér goud tijdens NK Lekkerste Burger
Wedstrijd - Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast van de burgerboetiek nog voller dan hij al was.
Lees bericht