Conveniencemerk Barnfield voor kipproducten in de kleine keuken


Introductie - Onder de merknaam Barnfield introduceert 2 Sisters Storteboom een assortiment kipconvenience producten, gericht op kleine horecagelegenheden en chef-koks met weinig tijd. Bij de producten ligt de focus op gemak voor de kok en toepasbaarheid in de keuken.

Bij de Barnfield-kipproducten gaat het om kwalitatief hoogwaardige producten. De producten, die vanaf oktober 2021 verkrijgbaar zijn, kunnen als basiscomponent in de keuken worden gebruikt. Maar chefs kunnen door eigen sauzen,  dressings, marinades of garnituur ook hun eigen finishing touch toevoegen.

2 Sisters Storteboom is onderdeel van de Britse 2 Sisters Food Group, een toonaangevende groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie. Het bedrijf stelt hoge eisen aan dierenwelzijn. Het bedrijf heeft controle over herkomst, slacht en verwerking van de kip. De kwaliteit is gecertificeerd, onder meer door het BRC-certificaat, de wereldwijde standaard voor voedselveiligheid. Alle Barnfield- producten zijn bovendien 100% halal en 100% vrij van allergenen, zoals noten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorging in 4 weken tijd met 20% gestegen

Analyse – De horeca is deze zomer minder hard gestegen dan in de zomer van vorig jaar. Anders ligt dat bij thuisbezorging. Dat blijft maar doorstijgen. De afgelopen 4 weken wederom met 20 procent (van 6,5% van de avondmaaltijden thuis naar 7,9%).

Lees berichtVermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees berichtCombinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid