Domino’s introduceert vegetarische Pizza Pepperoni


De vegetarische pizza Pepperoni van Domino's

Formulenieuws – Domino’s Pizza heeft in samenwerking met de Vegetarische Slager een vegetarische Pepperoni pizza ontwikkeld. De Pepperoni pizza is een van de meest bestelde pizza’s van de pizzaketen.

De vegetarische Pepperoni is dinsdag geïntroduceerd en bij alle vestigingen te bestellen, onder de naam: Pizza Vegeroni. Naast de Pizza Vegeroni breidt Domino’s het vegetarisch menu verder uit met de Veggi Chicken Supreme en de vegetarische Crunchy Chicken. Deze introducties zijn ook vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle vestigingen in Nederland.

Minder vlees

Voor wie geen of minder vlees wilt eten is Pizza Vegeroni een goedalternatief, en zelfs te bestellen in een veganistische variant waarbij de kaas wordt vervangen door vegan kaas. Het vegetarische alternatief op de Pizza Pepperoni is ontwikkeld tijdens een intensieve samenwerking tussen de Vegetarische Slager en het team van Domino’s onder leiding van Tyla Robinson, Lead Innovation Chef bij Domino. “De Pizza Pepperoni is met zo'n 1,5 miljoen verkopen per jaar één van de populairste pizza's bij Domino's. Het was voor ons een logische stap om een vegetarische variant te ontwikkelen. De Vegeroni is heerlijk kruidig van smaak en heeft een stevige bite en is bijna niet te onderscheiden van de vleesvariant. Dat is precies wat we met de Pizza Vegeroni willen: een smaaksensatie die gelijkwaardig is aan onze Pepperoni pizza, maar dan zonder vlees.”

Bron: Domino’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
HelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees berichtBurger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid