Domino’s introduceert vegetarische Pizza Pepperoni


De vegetarische pizza Pepperoni van Domino's

Formulenieuws – Domino’s Pizza heeft in samenwerking met de Vegetarische Slager een vegetarische Pepperoni pizza ontwikkeld. De Pepperoni pizza is een van de meest bestelde pizza’s van de pizzaketen.

De vegetarische Pepperoni is dinsdag geïntroduceerd en bij alle vestigingen te bestellen, onder de naam: Pizza Vegeroni. Naast de Pizza Vegeroni breidt Domino’s het vegetarisch menu verder uit met de Veggi Chicken Supreme en de vegetarische Crunchy Chicken. Deze introducties zijn ook vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle vestigingen in Nederland.

Minder vlees

Voor wie geen of minder vlees wilt eten is Pizza Vegeroni een goedalternatief, en zelfs te bestellen in een veganistische variant waarbij de kaas wordt vervangen door vegan kaas. Het vegetarische alternatief op de Pizza Pepperoni is ontwikkeld tijdens een intensieve samenwerking tussen de Vegetarische Slager en het team van Domino’s onder leiding van Tyla Robinson, Lead Innovation Chef bij Domino. “De Pizza Pepperoni is met zo'n 1,5 miljoen verkopen per jaar één van de populairste pizza's bij Domino's. Het was voor ons een logische stap om een vegetarische variant te ontwikkelen. De Vegeroni is heerlijk kruidig van smaak en heeft een stevige bite en is bijna niet te onderscheiden van de vleesvariant. Dat is precies wat we met de Pizza Vegeroni willen: een smaaksensatie die gelijkwaardig is aan onze Pepperoni pizza, maar dan zonder vlees.”

Bron: Domino’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht


Nederlanders eten de meeste vleesvervangers van alle Europeanen

Analyse – Nederlanders zijn koploper als het gaat om het eten van vleesvervangers en bovendien geven zij ook nog eens het meeste geld uit aan diverse plantaardige varianten. Want niet alleen wordt gekeken naar vleesvarianten, ook de verkoop van plantaardige kaas is in Nederland in twee jaar tijd gegroeid met 400% .

Lees bericht

Vegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby

Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid