Eerste Bread & Co geopend buiten luchthaven


Formulenieuws - In de Stadskamer van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is een vestiging van Bread & Co geopend, de eerste buiten luchthaven Schiphol. HMSHost, de formule-ontwikkelaar van het broodconcept, opent steeds vaker vestigingen op high traffic-locaties. De opening van Bread & Co in Utrecht heeft niets te maken met de recente overname van de Broodzaak-formule van NS Retail. Bread & Co is een bestaande formule van HMSHost die al een tijdlang succesvol wordt geëxploiteerd op Schiphol in Lounge 2. HMSHost heeft inmiddels meerdere gemakswinkels volgens uiteenlopende formules geopend buiten Schiphol. Zo exploiteert het horecabedrijf 17 Burger King locaties op NS stations, 4 La Place locaties, 2 vestigingen van LEON en 8 locaties in Designer Outlet Roermond. In Hoog Catharijne heeft het bedrijf eerder een Comptoir Libanais geopend en vestigingen van LEON en The Burger Federation. Met de opening van Bread & Co in de Stadskamer is hier een nieuw format aan toegevoegd. Onduidelijk is nog of er meerdere Bread & Co locaties bijkomen. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - In de Stadskamer van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is een vestiging van Bread & Co geopend, de eerste buiten luchthaven Schiphol. HMSHost, de formule-ontwikkelaar van het broodconcept, opent steeds vaker vestigingen op high traffic-locaties. De opening van Bread & Co in Utrecht heeft niets te maken met de recente overname van de Broodzaak-formule van NS Retail. Bread & Co is een bestaande formule van HMSHost die al een tijdlang succesvol wordt geëxploiteerd op Schiphol in Lounge 2. HMSHost heeft inmiddels meerdere gemakswinkels volgens uiteenlopende formules geopend buiten Schiphol. Zo exploiteert het horecabedrijf 17 Burger King locaties op NS stations, 4 La Place locaties, 2 vestigingen van LEON en 8 locaties in Designer Outlet Roermond. In Hoog Catharijne heeft het bedrijf eerder een Comptoir Libanais geopend en vestigingen van LEON en The Burger Federation. Met de opening van Bread & Co in de Stadskamer is hier een nieuw format aan toegevoegd. Onduidelijk is nog of er meerdere Bread & Co locaties bijkomen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht



HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid