Eerste La Place Express open in Amsterdamse Jumbo


Formulenieuws – Restaurantformule La Place opende onlangs in de nieuwe Jumbo in de Linnaeusstraat in Amsterdam een nieuw express-concept.

De nieuwe Amsterdamse Jumbo is de eerste HEMA-locatie, die in het kader van de samenwerking tussen beide Nederlandse retailers is omgebouwd. De opening heeft plaatsgehad zonder de gebruikelijke feestelijkheden. La Place Express is niet nieuw, maar de combinatie met Jumbo wel. De afgelopen jaren was Jumbo steeds meer bezig La Place-elementen samen te brengen met de Jumbo-supermarkten, maar dat was grotendeels toch in de grotere Jumbo Foodmarkt-locaties.

De La Place Express aan de Linnaeusstraat in Amsterdam richt zich vooral op kleine lekkernijen, die te combineren zijn met de dagelijkse boodschappen. Ook belegde broodjes, sappen en snacks, zoals hotdogs en saucijzenbroodjes staan op de menukaart.

In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de La Place Express in de nieuwe Amsterdamse Jumbo. Nog geen abonnee? Neem hier een gratis online abonnement.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hema komt met éénpersoonsrookworst

Introductie – Warenhuis Hema komt met een éénpersoonsrookworst van 100 gram. De mini rookworst heeft dezelfde receptuur als de gewone rookworst en is binnen nu en twee weken verkrijgbaar bij alle Hema-vestigingen.

Lees bericht


Introductie weiderund bij Jumbo dient ‘dubbeldoel’

Supermarkt - Jumbo introduceert als eerste Nederlandse supermarktketen een assortiment rundvleesproducten afkomstig van zogeheten weiderunderen. De koeien grazen ten minste 120 dagen per jaar en zes uur per dag op de Nederlandse weides. De melk van deze koeien is tevens de basis van de weidezuivel, dat verwerkt wordt in onder meer (karne)melk, vla en yoghurt. De dieren dienen op die...

Lees bericht
Jumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht

PLUS en COOP als één coöperatie verder onder de naam PLUS

Fusie – De supermarktorganisaties PLUS en COOP hebben overeenstemming bereikt over voorgenomen fusie en willen gezamenlijk verder onder de naam PLUS. Dor de voorgenomen fusie ontstaat de op twee na grootste servicesupermarkt van Nederland met circa 550 winkels en een marktaandeel van ruim 10%.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid