Eerste La Place Express open in Amsterdamse Jumbo


Formulenieuws – Restaurantformule La Place opende onlangs in de nieuwe Jumbo in de Linnaeusstraat in Amsterdam een nieuw express-concept.

De nieuwe Amsterdamse Jumbo is de eerste HEMA-locatie, die in het kader van de samenwerking tussen beide Nederlandse retailers is omgebouwd. De opening heeft plaatsgehad zonder de gebruikelijke feestelijkheden. La Place Express is niet nieuw, maar de combinatie met Jumbo wel. De afgelopen jaren was Jumbo steeds meer bezig La Place-elementen samen te brengen met de Jumbo-supermarkten, maar dat was grotendeels toch in de grotere Jumbo Foodmarkt-locaties.

De La Place Express aan de Linnaeusstraat in Amsterdam richt zich vooral op kleine lekkernijen, die te combineren zijn met de dagelijkse boodschappen. Ook belegde broodjes, sappen en snacks, zoals hotdogs en saucijzenbroodjes staan op de menukaart.

In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de La Place Express in de nieuwe Amsterdamse Jumbo. Nog geen abonnee? Neem hier een gratis online abonnement.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frits van Eerd treedt tijdelijk terug als algemeen directeur Jumbo

Persoonlijk - Na zorgvuldig overleg met zijn familie en de Raad van Commissarissen heeft Frits van Eerd besloten tijdelijk terug te treden als algemeen directeur van Jumbo. Hij is een van de verdachten in een groot witwasonderzoek. De beslissing is in het belang van Jumbo genomen en maakt het voor hem ook mogelijk om zich volledig te concentreren op zijn...

Lees bericht


Max&Bien vegan kaas bij Jumbo en Jumbo Online

Supermarkten - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

Lees bericht


‘Consument zoekt straks eerder de discounter op’

Onderzoek – Driekwart van de Nederlander gaat door hoge energierekeningen en inflatie straks andere keuzes maken aanzien van winkels. Discount supermarkten zoals Lidl zullen hiervan profiteren en zien naar verwachting klanten overlopen van o.a. Albert Heijn en Jumbo. Niet alleen worden andere winkels en merken gekozen, ook wordt langer op aanbiedingen gewacht. Dit blijkt uit onderzoek van Q&A.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid