Eerste La Place Express open in Amsterdamse Jumbo


Formulenieuws – Restaurantformule La Place opende onlangs in de nieuwe Jumbo in de Linnaeusstraat in Amsterdam een nieuw express-concept.

De nieuwe Amsterdamse Jumbo is de eerste HEMA-locatie, die in het kader van de samenwerking tussen beide Nederlandse retailers is omgebouwd. De opening heeft plaatsgehad zonder de gebruikelijke feestelijkheden. La Place Express is niet nieuw, maar de combinatie met Jumbo wel. De afgelopen jaren was Jumbo steeds meer bezig La Place-elementen samen te brengen met de Jumbo-supermarkten, maar dat was grotendeels toch in de grotere Jumbo Foodmarkt-locaties.

De La Place Express aan de Linnaeusstraat in Amsterdam richt zich vooral op kleine lekkernijen, die te combineren zijn met de dagelijkse boodschappen. Ook belegde broodjes, sappen en snacks, zoals hotdogs en saucijzenbroodjes staan op de menukaart.

In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de La Place Express in de nieuwe Amsterdamse Jumbo. Nog geen abonnee? Neem hier een gratis online abonnement.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid