Eetwinkel Zelhem geopend met Eetwinkel shop


Eetwinkel E&F in Zelhem heeft een Eetwinkel Shop

Formulenieuws - Midden in ‘het groene hart van de Achterhoek’ is Eetwinkel E&F in Zelhem geopend. Het cafetaria heeft naast het reguliere Eetwinkel-aanbod ook een aanvullend assortiment cadeauartikelen en delicatessen.

In het aanvullende assortiment zitten artikelen als streekproducten, zoals droge worst, vegan producten, chocolade van Chocolaterie Magdalena en diverse speciaal bieren. Maar voor de wijnliefhebbers zijn er ook wijnen te vinden die geselecteerd zijn in samenwerking met een register vinoloog.

De nieuwe zaak is gevestigd in het centrum van Zelhem en is onderdeel van Eeterij en Tapperij de Smoks. De zaak was toe aan een volgende stap. Vandaar dat eigenaar Ron Schoppers en manager Bouwe Nijhoff de overstap maakten naar Eetwinkel. Bouwe Nijhoff: “Met Eetwinkel kijken we vooruit; onze zaak krijgt een complete metamorfose en daarmee een nieuwe, moderne uitstraling. We willen verder kijken dan de standaard cafetaria.”

Het cafetariabedrijf ligt op de route van het Pieterpad, vandaar dat er veel toeristen langskomen. “Onze gasten komen graag voor een van de vele verse producten, zoals onze huisgemaakte soepen”, aldus Bouwe. “Nieuw in het assortiment zijn softijs, diverse soorten carpaccio ‘to go”, frites toppings en Moods koffie.”

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Assortiment geselecteerde wijnen
De locatie trekt ook veel toeristen vanwege de ligging bij het Pieterpad

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht


Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht

Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht



Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Lees bericht

Investeerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia

Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid