’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel


Het team achter Eetwinkel 'n Tip in Daarle

Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.

’n Tip begon in 1999 als café met eetfunctie, maar in de loop van de jaren groeide het bedrijf van Jan en Inge Poorterman uit tot veel meer dan een café. Het eetcafé, een cafetaria en catering vormen nu de drie belangrijke pijlers van ’n Tip. “Door ons aan te sluiten bij Eetwinkel krijgt onze zaak een kwalitatieve impuls”, aldus Inge. “We hebben een volledig vernieuwd interieur met een frisse, moderne uitstraling. Ook gaan we werken met nieuwe apparatuur, waarmee we een nog hogere kwaliteit van onze producten en gerechten kunnen bieden.”

Eetwinkel ’n Tip en het eetcafé zijn gevestigd in hetzelfde pand; een gedeelde keuken verbindt de twee bedrijven met elkaar. Het eetcafé biedt zowel binnen als op het terras een plek om te genieten van een lunch, diner of een gewoon een drankje te drinken. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook belegde broodjes, menu’s en ijs. Nieuw in het assortiment zijn een aantal frites toppers; een onderscheidend frietje met topping.

Maaltijdservice

Naast eten en afhalen bij ’n Tip, kunnen klanten het bedrijf ook inhuren voor catering. Van een warm en koud buffet of bbq-pakket tot het verzorgen van een (huwelijks)feest. Tevens biedt ’n Tip een maaltijdservice. Jan: “Met onze maaltijdservice is het mogelijk om zes dagen per week een warme maaltijd thuis te laten bezorgen. Wij hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten en pasta’s.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht


Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht




Cafetariaomzet in 2023 met 6% gegroeid

Analyse – De omzet in de Nederlandse cafetaria’s is in het afgelopen kalenderjaar met 6,2% toegenomen. Dat is exact hetzelfde groeicijfer als dat van 2022 ten opzichte van 2021. De omzetten in de laatste drie maanden van 2023 waren zelfs gelijk aan die van 2022 dus omzetgroei van 0%.

Lees bericht

Innovatie Infraroodfrituren nu klaar voor uitrol

Achtergrond - Friet en snacks bakken in een infraroodfrituur is niet alleen goedkoper vanwege de hoge gasprijzen, maar is door beter warmtespreiding ook efficiënter in het bakken en daarmee beter voor het rendement van de ondernemer. Na een jaar doorontwikkeling is de infraroodfrituur,  nu klaar voor verdere uitrol.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid