Efteling opent met Bäckerei Krümel nieuwe horecalocatie


Leisure – Attractiepark De Efteling opent van de winter een nieuwe horecalocatie: Bäckerei Krümel. De ‘ambachtelijke bakkerij’ komt tegenover de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz te zitten, die in juni opende, en rondt het plein verder af.

Het assortiment in de bakkerij bestaat uit vers afgebakken producten uit de oven, zoals plaatgebak, vloerbrood en broodpizza’s in combinatie met diverse koffies en sappen. De locatie biedt – als de horecalocaties op het park weer open mogen - plaats aan 125 personen binnen en 50 buiten op het plein. Net als het naastgelegen Frau Boltes Küche wordt het gebouw vormgegeven in het thema van de familieachtbaan. Met de komst van de bakkerij is het Max & Moritz Plein helemaal compleet.

Ambachtelijk

De wens om het horeca aanbod uit te breiden en meer keus te bieden komt uit een meerjarig investeringsplan. “Met de horecalocatie zorgen we voor een betere spreiding van bezoekers over het park, genereren we extra inkomsten en we laten het beter aansluiten op de wensen van de gast. Bezoekers zien straks de hele dag bakkers aan het werk met het bereiden van producten voor ontbijt, lunch of diner. De bakkerij maakt de beleving op het plein mooi rond. Wie goed oplet ziet sporen van de streken van de kwajongens Max en Moritz. Zo nemen we onze bezoekers straks nog meer mee in het verhaal,” aldus Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling Efteling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duurzame inkoop realiseer je stap voor stap

Bijeenkomst - Hoe kom je tot een meer duurzame inkoop en hoe overtuig je de eigen organisatie van het belang van een inkoop met minder milieu-impact. Die vragen stonden centraal bij een bijeenkomst maandag van Greendish en BrightGreen in het Beatrixgebouw in Utrecht. Als een ding duidelijk werd tijdens de bijeenkomt, was het wel dat grote stappen niet per definitie...

Lees bericht



La Place krijgt tweede locatie op de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid