FEBO krijgt eerste NS-stationslocatie


Formulenieuws – Station Hollands Spoor in Den Haag krijgt de eerste FEBO-locatie op een stationsgebied. De vestiging gaat augustus dit jaar open.

Station Hollands Spoor krijgt aan de kant van Laakhaven een volwaardige stationsentree. Met de verbouwing daarvan is al in april 2017 ibegonnen. Volgens FEBO-woordvoerder Van Haarlem wordt het een reguliere locatie met automatiek en een beperkt aantal zitplaatsen. Snelheid in afhandelen is op de locatie belangrijk voor de treinreizigers. De locatie op Hollands Spoor wordt in eigen beheer geëxploiteerd.

Drive-thru

Vandaag opent ook de locatie in Zwaag (Noord-Holland) op het Multi Traffic Point van Avia-tankstation Marees. Deze locatie komt op een groot foodcourt-terrein met verschillende fastfoodformules. De vestiging heeft een drive-thru, de zesde in Nederland.

De cafetariaketen FEBO telt inmiddels 76 locaties en opent binnenkort nog locaties in Dronten en Gorinchem.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht


FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht



Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid