FEBO opent vijfde locatie met drive-through


Vooralsnog is alleen de drive-through in Nijmegen open bij de 75ste Nederlandse FEBO-locatie

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

De FEBO Drive is gelegen nabij de A15, afslag 38 Elst, op het nieuwe bedrijventerrein Park 15. De locatie is ook goed bereikbaar vanaf het centrum van Nijmegen. Vooralsnog gaat alleen de drive open. Voor directeur Dennis de Borst is het weer een mijlpaal; “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een concept dat zich al heeft bewezen in Oostzaan, Wormerveer, Zwolle en Alkmaar. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus. We zullen dan ook geen grootse opening doen, dat komt later wel”.

De vestiging zal door FEBO in eigen beheer worden geëxploiteerd, met de bedoeling dat een franchisenemer deze op termijn overneemt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees berichtFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht

Nederlands Frituurcentrum zoekt mystery guests

Cafetaria - Voor de Nationale Smulgids en de keurmerken voor professionele frituurders is het Nederlands Frituurcentrum op zoek naar extra mystery guests. Wie werkzaam is in of bekend is met de frituurbranche – en dol is op gefrituurde lekkernijen en specialiteiten – wordt aangemoedigd zich te melden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid