Frank Visser benoemd als Managing Director Maison van den Boer


Frank Viser gaat leiding geven aan Xandrion, Famous Flafours en Maison van den Boer

Benoeming – Frank Visser, Managing Director van inkooporganisatie Xandrion en High End cateraar Famous Flavours, wordt de nieuwe Managing Director van eventcateraar Maison van den Boer.

Xandrion is de inkooporganisatie van de Compass Group. Nu Maison van den Boer sinds maandag officieel onderdeel is van Compass Group Nederland, is dinsdag bekend gemaakt dat Frank Visser per direct eindverantwoordelijk zal zijn voor het nieuwe bedrijf. Maison van den Boer zal binnen Compass Group Nederland vallen in het Sport, Leisure & Event segment, waarmee het internationale cateringbedrijf haar marktpositie in de eventcatering in Nederland en België verder wil versterken.

Vrijetijdsbranche

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van de inkoopcondities bij 70 leveranciers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Van Tol Convenience Food en Xandrion

Samenwerking - Van Tol Convenience Food, conveniencespecialist op het gebied van ei, Italiaanse brood-en pizzaproducten, gaat samenwerken met Xandrion in Ede. Deelnemers aan de inkooporganisatie Xandrion kunnen vanaf 1 januari 2024 besparen op de producten van Van Tol Convenience Food.

Lees bericht


Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht

Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees berichtCompass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht

Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building

Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid