Frank Visser benoemd als Managing Director Maison van den Boer


Frank Viser gaat leiding geven aan Xandrion, Famous Flafours en Maison van den Boer

Benoeming – Frank Visser, Managing Director van inkooporganisatie Xandrion en High End cateraar Famous Flavours, wordt de nieuwe Managing Director van eventcateraar Maison van den Boer.

Xandrion is de inkooporganisatie van de Compass Group. Nu Maison van den Boer sinds maandag officieel onderdeel is van Compass Group Nederland, is dinsdag bekend gemaakt dat Frank Visser per direct eindverantwoordelijk zal zijn voor het nieuwe bedrijf. Maison van den Boer zal binnen Compass Group Nederland vallen in het Sport, Leisure & Event segment, waarmee het internationale cateringbedrijf haar marktpositie in de eventcatering in Nederland en België verder wil versterken.

Vrijetijdsbranche

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van de inkoopcondities bij 70 leveranciers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director Nederland

Benoeming – Jacqueline van Beek wordt de nieuwe Managing Director voor Nederland van de Compass Group. De benoeming volgt op de organisatorische verandering binnen de Compass Group, waarbij er geen Benelux cluster meer zal zijn. Kef van Helbergen, die sinds september 2020 Managing Director Benelux was, zal daarom uit deze rol terugtreden.

Lees berichtCompass tekent definitieve overname van Maison van den Boer

Overname – Compass Group laat weten dat maandag de definitieve overeenkomst is getekend voor de overname van Maison van den Boer, een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport- Leisure & Event segment. De aankondiging van de overname was in juni dit jaar al gedaan. De overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Green Deal Eiwitrijke Gewassen gelanceerd

Duurzaamheid – Donderdag 14 juli hebben 56 organisaties hun handtekening gezet onder de nationale Green Deal Eiwitrijke Gewassen. Doel van de Green Deal is opschaling van de teelt, verwerking en consumptie van Nederlandse eiwitrijke gewassen. Het maakt de teelt economisch weer aantrekkelijk voor boeren, verhoogt de zelfvoorzieningsgraad van eiwitten en leidt tot meer duurzame landbouw.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid