Franse Taster start bij Urban Kitchen in Amsterdam
Bezorgkeuken – Taster, actief in tachtig landen met het bezorgen van verschillende gerechten uit diverse keukens, gaat samenwerken met Urban Kitchen en start in Amsterdam de eerste locatie. Taster start met Out Fry, het op Korea geïnspireerde merk voor gefrituurde kip, maar heeft plannen om met meer merken uit te breiden naar Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
Taster is een delivery-first restaurantgroep, die bekend staat om het creëren van innovatieve merken zoals Pasta Dreams by Jamie Oliver en Frankrijks grootste bezorgkipmerk Pepe Chicken. Voor Nederland heeft het bedrijf een eerste samenwerking aangekondigd met Urban Kitchen in Amsterdam. Taster startte in 2017 in een kleine Parijse keuken met gerechten speciaal ontworpen voor bezorging en is nu actief in 80 grote Europese steden. Taster ontwikkelde zes food merken, te weten Out Fry, A Burgers, Mission Saigon, Saucy Buns, Pepe Chicken en Pasta Dreams by Jamie Oliver. Oprichter en CEO Anton Soulier was een van de eerste werknemers van bezorgdienst Deliveroo.
Taster heeft een franchisemodel gebouwd om samen te werken met restaurateurs en keukeneigenaren met click & collect mogelijkheid, als mogelijkheid om de bezorgmarkt te kunnen bedienen. Taster levert daarvoor de voedselmerken, marketingondersteuning, het beheer van het bezorgplatform en de technologie; partners leveren de fysieke keukenruimte, het personeel en de apparatuur.
KSB
Het menu van Out Fry, dat voortaan beschikbaar is bij Urban Kitchen, samen met hun eigen aanbod, omvat Koreaans geïnspireerde gochujang- en yangnyeomvleugels, buckets met knapperige malse kip en een selectie burgers die bekend staan om hun pittige smaken - waaronder de best verkopende 'KSB' Korean Slaw Chicken Burger, met Out Fry's populaire Koreaanse BBQ-saus. Het menu biedt ook veel keuze voor veganisten - van burgers tot buckets - en is gegarandeerd om de verlangens van plantaardige foodies te bevredigen. Anton Soulier, CEO en oprichter van Taster: “We zijn erg enthousiast over de bloeiende bezorgmarkt in Nederland, en we hebben positieve gesprekken met keukeneigenaren in verschillende steden die enthousiast zijn over voedsel dat speciaal is ontworpen voor bezorging.” Sebastiaan Maliepaard, oprichter van Urban Kitchen over de samenwerking: “We voegen de gefrituurde kip - Out Fry – toe aan ons bestaande portfolio. We kennen de kracht van dynamische merken die foodies aanspreken en we weten ook dat de food delivery scene in Nederland booming is. Daarom willen we graag samenwerken met bedrijven als Taster, die dezelfde visie delen als ons team."
Bron: Taster/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Ghost kitchen keten Casper start in Den Haag en Rotterdam
Dark Kitchen - Casper, de ghost kitchen keten in België, heeft de eerste twee Nederlandse vestigingen geopend. De locaties zijn gevestigd op Theresiastraat 139A in Den Haag en Pannekoekstraat 81A in Rotterdam.
Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam
Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...
Lees berichtGhost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland
Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.
Lees berichtTransparante Food&i toont opdrachtgevers de eigen winst
Catering - Het cateringconcept Food&i startte bij het begin van de coronauitbraak als een nieuwe manier van serviceverlening. Niet alleen flexibel, maar vooral ook inzetbaar op een gezondere en duurzame manier van cateren. Daarnaast ook nog eens heel transparant in alles, omdat de opdrachtgever precies weet wat de cateraar verdient. De eigenaren van Facilicom geloofden erin en durfden het...
Lees berichtCompass Group opent ook Dark Kitchen in Utrecht
Catering – Compass Group had al aangekondigd een nieuwe strategie te gaan volgen en start nu, na een succesvolle try-out in Amsterdam ook in Utrecht met een Dark Kitchen.
Lees berichtShareThatKitchen is platform voor samenwerken professionele keukens
Platform – ShareThatKitchen.com wil een platform zijn voor vraag en aanbod in professionele keukens voor bedrijven die na de coronaperiode door willen gaan met bezorgen. Het platform voor de dark kitchens is vandaag live gegaan.
Lees bericht