Gastvrij Rotterdam krijgt Formule & Franchise Plein


Beurzen - Gastvrij Rotterdam, de horecabeurs die van 20 tot en met 22 september wordt gehouden, krijgt een nieuw Plein op de beursvloer. Tijdens  de drie beursdagen worden op het Formule & Franchise Plein franchisegevers en potentiële franchisenemers samengebracht door aanbieders van food- en horecaconcepten en -formules.

Op het Plein krijgen aanbieders van formules- en concepten de gelegenheid om zich te presenteren aan potentiële franchisenemers. Ieder bedrijf of formule vanuit een eigen standruimte.  Naast alle stands is er ook op het plein een ruimte ingericht waar deelnemers met hun (potentiële) relaties kunnen netwerken en hun formules verder kunnen toelichten.

Uit onderzoek bleek dat er behoefte was aan een plek waar ondernemers en formules kunnen samenkomen, een netwerk- & kennisplein over formules en franchiseconcepten in de horeca. Bij de presentatie van die plannen hebben zich voor de eerste editie van het Plein als een drietal partijen ingeschreven, te weten Food Franchise Company (Kwalitaria), FHC Formulebeheer (Family) en O’Tacos.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam, over het nieuwe plein: "Franchisegevers zijn veelal voortdurend op zoek naar nieuwe ondernemers en willen zij zich op zoveel mogelijk relevante podia profileren. Bestaande franchisebeurzen richten zich op meerdere segmenten en het Formule & Franchise Plein is puur gericht op concepten uit de horeca. Daarnaast is de verwachting dat door de ontwikkelingen rondom de COVID-crisis er de komende periode meer horecapanden op de markt zullen komen die mogelijk ook zeer geschikt zullen zijn voor formules en franchise ketens.”

FieldLab

Volgens de organisatie is de kans dat Gastvrij Rotterdam ongehinderd kan plaatsvinden verder toegenomen, nu het kabinet heeft aangekondigd de maatregelen verder kunnen worden versoepeld de komende tijd. Bovendien heeft Ahoy als locatie voor de horecabeurs al veel ervaring kunnen opdoen met het organiseren van events met inachtneming van maatregelen, als FieldLab met de organisatie van het Eurosong Festival

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gastvrij Rotterdam optimistisch over doorgaan horecabeurs

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam heeft vertrouwen dat het event kan plaatsvinden. Het feit dat de horeca binnenkort weer een stukje open kan en de evenementensector meer ruimte krijgt, in combinatie met een hogere vaccinatiegraad, geeft de organisatie voldoende vertrouwen dat de beurs kan doorgaan. Dat laat Robert Melaard, Managing Director, van Gastvrij Rotterdam in en nieuwsbrief weten.

Lees bericht


Makro en Oud Reuchlin & Boelen foundingpartners van Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe founding partners aan zich verbonden. Oud Reuchlin &  Boelen is voor de 8e editie van de horecabeurs in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs en daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Gastvrij Rotterdam kent met de twee nieuwe in...

Lees bericht
Horecava Limited gaat alsnog volledig virtueel

Beurzen - Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited volledig virtueel te organiseren, dus zonder fysieke beursvloer. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

Lees bericht

HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021

Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid