Glutenvrij Markt nieuw op Gastvrij Rotterdam


Veel vakwedstrijden op Gastvrij Rotterdam en aandacht voor startende bedrijven en vegan

Vakbeurzen – Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt een Glutenvrij Markt. Het plein is weliswaar met vier aanbieders klein, maar de organisatie wil daarmee wel laten zien dat er steeds meer vraag komt naar glutenvrije producten en gerechten.

Gastvrij Rotterdam wil als horecaplatform laten zien dat het de ontwikkelingen in de horecasector op de voet volgt. Zo werd eerder ruimte gegeven aan plantaardige aanbieders op het Vegan Taste Lab en werd er ook beursvloer gereserveerd voor start-up-bedrijven. Het is voor de tiende keer dat de beurs wordt gehouden.

De jubileum editie barst deze editie van de wedstrijden, masterclasses, proeverijen en netwerk bijeenkomsten. Het programma voor de horecaprofessional is online te vinden op de beurswebsite en bevat onderdelen voor iedere foodprofessional, van chef-kok tot sommelier.

Start-Up Spots

De Start-Up Spots op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam is een ruimte waar creativiteit, ondernemerschap én het horecavak samen komen. Verspreid op de beursvloer krijgt innovatie een podium. Maar liefst 18 startende leveranciers zijn als zodanig speciaal aangemerkt. Deze startende bedrijven komen graag in contact met de horecamanagers, ondernemers èn inkopers.

Aanmelden voor Gastvrij Rotterdam kan hier.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid