Grave krijgt nieuwe Eetwinkel Aan de Maas


De Eetwinkel in vestingstad Grave

Formulenieuws - Op loopafstand van de Maas, in het pittoreske vestingstad Grave, is Eetwinkel Aan de Maas geopend. De Eetwinkel wordt gerund door de familie Pouwels.

De Eetwinkel wordt de tweede locatie van de familie Pouwels. Vaste gezichten in Grave worden moeder Angelica en dochter Anousha. Volgens Anousha sluit de Eetwinkel goed aan bij het soort winkel dat ze willen hebben en ook speelde mee dat een vergelijkbaar horecaconcept er nog niet is in Grave. “We zijn dan ook heel enthousiast om hier een tweede zaak te openen.”

Alle eetmomenten

De voormalige cafetaria is volledig verbouwd naar de moderne Eetwinkel stijl en er is een nieuwe balie geplaatst. Klanten kunnen terecht voor alle eetmomenten van lunch tot avond. Anousha: “Daarom hebben we een nieuwe pistonmachine aangeschaft, zodat we een echt goede kop koffie kunnen zetten voor onze klanten. Perfect bij een van onze vers belegde broodjes, soepen en salades.” Omdat de locatie aan het water ligt en er in de zomermaanden veel passanten zijn, staat er naast een softijsmachine, ook een Italiaanse schepijsvitrine.

Vers en lokaal

De familie Pouwels neemt de ervaring vanuit de zaak in Afferden (Limburg) mee naar Grave om die locatie verder te optimaliseren. Dat is een van de voordelen van Eetwinkel. “We houden de regie zelf in handen, waardoor we onder andere zelf ons assortiment kunnen bepalen”, aldus Anousha. Net als in Afferden staat op de menukaart van Eetwinkel Aan de Maas een ruime keuze aan soepen, salades, frites toppers en hamburgers. Maar ook aan de lokale leveranciers wordt gedacht. Zo komen de augurken voor de hamburger en de fritestoppings bij Joppe’s Pikkles vandaan.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Softijs, maar ook Italiaans schepijs
Moeder Angelica en dochter Anousha Pouwels

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eetwinkel De Tabaksplant in Afferden volledig vernieuwd

Formulenieuws - Aan het natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt ‘De Tabaksplant’. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met zoon Caine en  schoondochter Lieke gaan Theo en Miriam Reijers de uitdaging aan om van De Tabaksplant een vernieuwd horecahart te maken, met ruim terras en speeltuin voor...

Lees bericht


Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht

Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Lees bericht



Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Lees bericht

Investeerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia

Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid