HANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen


HANOS is terug te vinden op Horeca Hardenberg met twee stands: HANOS Totaal en een stand met Van Gestel Grootkeukentechniek en Any Time

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft op 29, 30 en 31 januari 2024 de eerste editie.

“HANOS werkt als landelijk opererende horecagroothandel vanuit de gedachte dat elke regio uniek is en zijn eigen taal en gewoontes kent”, zegt Ben van den Driesschen, Verkoop directeur Zuid-Nederland bij HANOS. “Wij willen dan ook zo dicht mogelijk bij onze afnemers in de buurt gevestigd zijn om goed te begrijpen wat er in de specifieke regio’s speelt. Met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Zwolle en Hengelo streven we ernaar hier voor Noord- en Oost-Nederland zo goed mogelijk invulling aan te geven.”

Twee stands

Op Horeca Vakbeurs is HANOS op twee stands teug te vinden: één stand met HANOS Totaal en één stand waar twee concepten van HANOS gepresenteerd worden: Van Gestel Grootkeukentechniek en Any Time. “Al jaren hebben we als Evenementenhal, de thuisbasis van Horeca Vakbeurs, een sterke relatie met HANOS als trouwe leverancier en dat wordt op deze manier nog eens extra bezegeld”, aldus Jeffry Plaggenmarsch namens Horeca Vakbeurs. Ook is HANOS sponsor van de kookwedstrijden die op Horeca Vakbeurs worden gehouden en levert het de ingrediënten voor Chef’s Place.

Chef's Place

Op Chef’s Place nemen tien topchefs uit de regio horecaprofessionals mee in exclusieve culinaire gerechten en de bereidingen hiervan. De chefs tonen op verschillende manieren hun creativiteit, passie en vakmanschap. De (sterren)chefs die hier in actie komen zijn Martijn Kuik en Yannick Roodhof (Sukerieje, Zwolle), Emiel Kwekkeboom (Restaurant Joann, Enschede), Niels van Dooijeweert (Het Broederenklooster, Zutphen), Niek van Leeuwen (L’église, Zwolle), Lars Aukema (voorheen Brass Boer Thuis*, per 15 november eigenaar van Affect, Zwolle), Steven Klein Nijenhuis (Herberg Onder de Linden*, Aduard) en Nick van Swaal (Rheezer Bistro, Hardenberg). Ook zijn er lokale namen aangesloten: Chiel de Groot van fine dining restaurant Amused in Hardenberg en Jelle Jansen van Restaurant De Woage in Gramsbergen, die afgelopen jaar een Michelinster mocht ontvangen.

Bron: Horeca Vakbeurs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Restaurant ’t Havenmantsje wint HANOS gouden koksmuts

Wedstrijd - Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen zijn de winnaars van de HANOS Gouden Koksmuts 2025. Tijdens de finale van het NK Koken op de Horecava streden de deelnemers om de winst. De finalisten waren: Restaurant de Tramhalte, Marco Culinair, Restaurant ’t Havenmantsje, Landgoed het Roode Koper en Restaurant Basliek*.

Lees bericht


HANOS wil verduurzamen en niet alleen het assortiment

Groothandel – Achter de schermen is horeca groothandel HANOS volop bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Maar omdat de groothandel niet zo vaak naar buiten treedt, is dat lang niet voor iedereen zichtbaar. Aileen Jones van HANOS en de groothandel zelf willen daarin verandering brengen. Waarom? Omdat je best mag laten zien wat je als bedrijf doet voor je klanten...

Lees bericht

Samenwerking KHN en Horeca Vakbeurs Hardenberg

Vakbeurzen - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) regio Overijssel en Horeca Vakbeurs gaan de komende editie samenwerken. De samenwerking richt zich niet alleen op het hebben van een eigen beursstand op de horecabeurs, maar KHN is ook medeorganisator van de Regionale Biertapwedstrijd Overijssel 2025.

Lees bericht

Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht



Eberhardjes verbinden Amsterdam tijdens jubileumjaar

Actie – Eberhardjes, - de koekjes die vernoemd zijn naar voormalig burgemeester Eberhard van der Laan, krijgen een prominente rol in de viering van het jubileumjaar waarin Amsterdam 750 jaar bestaat. De koekjes die bedoeld zijn om verbinding aan te gaan in Amsterdam worden op diverse plaatsen aangeboden en krijgen een speciale verpakking.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid