HANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen


HANOS is terug te vinden op Horeca Hardenberg met twee stands: HANOS Totaal en een stand met Van Gestel Grootkeukentechniek en Any Time

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft op 29, 30 en 31 januari 2024 de eerste editie.

“HANOS werkt als landelijk opererende horecagroothandel vanuit de gedachte dat elke regio uniek is en zijn eigen taal en gewoontes kent”, zegt Ben van den Driesschen, Verkoop directeur Zuid-Nederland bij HANOS. “Wij willen dan ook zo dicht mogelijk bij onze afnemers in de buurt gevestigd zijn om goed te begrijpen wat er in de specifieke regio’s speelt. Met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Zwolle en Hengelo streven we ernaar hier voor Noord- en Oost-Nederland zo goed mogelijk invulling aan te geven.”

Twee stands

Op Horeca Vakbeurs is HANOS op twee stands teug te vinden: één stand met HANOS Totaal en één stand waar twee concepten van HANOS gepresenteerd worden: Van Gestel Grootkeukentechniek en Any Time. “Al jaren hebben we als Evenementenhal, de thuisbasis van Horeca Vakbeurs, een sterke relatie met HANOS als trouwe leverancier en dat wordt op deze manier nog eens extra bezegeld”, aldus Jeffry Plaggenmarsch namens Horeca Vakbeurs. Ook is HANOS sponsor van de kookwedstrijden die op Horeca Vakbeurs worden gehouden en levert het de ingrediënten voor Chef’s Place.

Chef's Place

Op Chef’s Place nemen tien topchefs uit de regio horecaprofessionals mee in exclusieve culinaire gerechten en de bereidingen hiervan. De chefs tonen op verschillende manieren hun creativiteit, passie en vakmanschap. De (sterren)chefs die hier in actie komen zijn Martijn Kuik en Yannick Roodhof (Sukerieje, Zwolle), Emiel Kwekkeboom (Restaurant Joann, Enschede), Niels van Dooijeweert (Het Broederenklooster, Zutphen), Niek van Leeuwen (L’église, Zwolle), Lars Aukema (voorheen Brass Boer Thuis*, per 15 november eigenaar van Affect, Zwolle), Steven Klein Nijenhuis (Herberg Onder de Linden*, Aduard) en Nick van Swaal (Rheezer Bistro, Hardenberg). Ook zijn er lokale namen aangesloten: Chiel de Groot van fine dining restaurant Amused in Hardenberg en Jelle Jansen van Restaurant De Woage in Gramsbergen, die afgelopen jaar een Michelinster mocht ontvangen.

Bron: Horeca Vakbeurs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees berichtJoris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht


Kraai op het menu bij sterrenrestaurant EDEN

Restaurant - De met een Michelinster bekroonde chef Herman Cooijmans heeft in zijn restaurant EDEN in Valkenswaard een gerecht met kraai op de kaart staan. ‘Kraaien zijn er in overvloed en ondanks dat het een beschermde diersoort is, is er wel landelijke vrijstelling voor de bestrijding’, legt hij uit.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid