Health Food Wall en LIVEKINDLY slaan handen ineen


Een Oumph!-maaltijd van LIVEKINDLY Collective

Samenwerking - Health Food Wall, met de slimme fridges voor openbare ruimten, slaat de handen in een met plantaardige multinational LIVEKINDLY Collective. De samenwerking betekent dat het assortiment binnen de fridges wordt uitgebreid met de plant-based producten van Oumph! en LikeMeat.

Oprichter Anouk Snelders van de Health Food Wall is sinds 2018 actief met het aanbieden van gezonde plantaardige maaltijden. De groei en belangstelling voor gezonde, verse en plantaardige voeding nemen steeds meer toe. Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis. De opties om een gezonde levensstijl buiten de deur vol te houden is volgens Snelders toch lastiger. Met de Health Food Wall wil zij daarin verandering brengen, zodat met hetzelfde gemak en snelheid als een stop voor fastfood of ongezonde snack, ook een gezond alternatief kan worden gevonden. Uniek aan de fridges is de inzet van slimme technologie. Consumenten kunnen alle opties en bijbehorende ingrediënten en voedingswaardes bekijken voordat zij een keuze maken.

Verbreding

Met maaltijden uit eigen keuken heeft de consument op locaties waar een Health Food Wall is gevestigd, 24/7 de optie om te gaan voor een van de ready-to-eat maaltijden, snacks en sapjes. Aan de lijst van partners wordt nu LIVEKINDLY Collective toegevoegd, een collectief van plantaardige voedingsmerken. In het nieuwe assortiment dat sinds kort verkrijgbaar is in de fridges van Health Food Wall, zijn maaltijden met de plantaardige producten van Oumph! en LikeMeat te vinden. ‘Oumph! voor gerechten met net dat beetje extra – dat beetje ‘Oumph!’, en LikeMeat voor de easy meat swap met plantaardige varianten van vleesfavorieten,’ aldus Snelders. “Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die de beste kwaliteit plantaardige voeding bieden en eenzelfde missie nastreven als wij, om van gezond en plantaardig een makkelijkere keuze te maken”.

Future-proof

Mick van Ettinger, General Manager Benelux van LIVEKINDLY Collective over de samenwerking: “Health Food Wall biedt een geweldige future-proof oplossing voor de out-of-home markt. Met hetzelfde of zelfs meer gemak kunnen consumenten hiermee een snelle, ongezonde hap inwisselen voor en verse, plantaardige én natuurlijk lekker maaltijd of snack. Een innovatie waar wij als LIVEKINDLY Collective natuurlijk volledig achter staan.”

Bron: Health Food Wall/@FoodClicks

Erasmus MC in Rotterdam plaatste onlangs vier slimme fridges als proef

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Health Food Wall nu ook op Eindhoven Airport

Foodconcept – Naast een tweede locatie op Schiphol heeft Health Food Wall recent ook een locatie gekregen op de luchthaven van Eindhoven. De vendingmachine met het plantaardige aanbod is te vinden in de centrale hal van Eindhoven Airport.

Lees bericht



Cateraar kan milieukosten verlagen door dierlijk eiwit te schrappen

Onderzoek - Broodbeleg zorgt binnen catering verreweg voor de hoogste milieukosten, vooral vanwege de dierlijke eiwitten. Dat blijkt uit onderzoek van CE Delft gedaan bij cateraar Hutten en drie cateringlocaties. Belangrijk doel van het onderzoek was te kijken met welke voedingsproducten bedrijfsrestaurants hun assortiment het snelst kunnen verduurzamen. Het schrappen van dierlijk eiwit in het assortiment zorgt voor een aanzienlijke...

Lees bericht



Chicken Burger van LikeMeat wint beste Product van het Jaar

Verkiezing – In restaurant Het Bosch in Amsterdam werden deze week de winnaars bekend gemaakt van de ‘Beste Product van het Jaar’- verkiezing. Plant-based merk LikeMeat - onderdeel van LIVEKINDLY Collective - wint Beste Product van het Jaar 2022-2023 met haar nieuwste innovatie ‘Like Chicken Burger’ in de categorie ‘Vleesvervangers’.

Lees bericht

Co-branding tussen Restopia Professional en Garden Gourmet

Samenwerking - Nestlé Professional en Innogusto hebben de handen ineengeslagen met een ‘Made with Garden Gourmet’-co-branding voor twee producten van Restopia Professional. De samenwerking houdt in dat voor de twee Restopia-producten een vleesalternatief van Garden Gourmet wordt gebruikt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid