HorecaNetwerk MeetUp paviljoen op Gastvrij Rotterdam platform voor startups


Beurzen - Gastvrij Rotterdam en Horecaplatform HorecaNetwerk.nl hebben voor de tweede keer de krachten gebundeld en komen met het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van een podium zich te laten zien bij de foodprofessionals die het driedaagse horecaevent in Rotterdam Ahoy komen bezoeken. Bij de vorige editie werd het platform voor het eerst getoond onder de naam FoodIntro Live! Maar door het samengaan van de FoodIntro en Foodservice Homies, beide initiatieven van Mehmet Eser, werd het tijd voor een andere naam en een nieuwe invulling. Dat is ook de reden dat het FoodIntro Live! Paviljoen komende editie verder zal gaan onder de nieuwe naam Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen moet de plek worden waar diverse startups, scale-ups en aanbieders van innovatieve producten en diensten zich aan de horeca voor een toegankelijk tarief moeten kunnen presenteren. Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen hier terecht voor inspiratie en innovatie. Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam: “Vorig jaar zijn we gestart met het FoodIntro Live Paviljoen. De prettige samenwerking en het succes heeft ons doen besluiten ook dit jaar wederom een podium te bieden aan startups, scale-ups en aanbieders van innovaties in de horeca.” 100% verbindend Mehmet Eser, Initiatiefnemer HorecaNetwerk.nl: “We zijn ervan overtuigd dat iedereen voldoende kansen moet krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de markt die nog niet worden gezien, dus door ze allemaal zichtbaarder te maken hopen we transparantie te creëren en de samenwerking tussen ondernemers, grossiers en fabrikanten te stimuleren.” Een aantal heeft zich al aangemeld deel te nemen. Dit zijn onder meer: de Krekerij met de Krekelburgers, alcoholvrije IPA’s, Porters met Braxzz, Foodwaste met bananenbrood van SUNT food, het high-tea moment met hightea.nl, Instagrammable Acai Bowls met ACAI Benelux, producten van zeewieren van Olijck, frietconcepten met Farm Frites en vouwbare disposables van NIQ’s".: Mehmet Eser. Gastvrij Rotterdam 2019 De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Bron: @FoodClicks Beurzen - Gastvrij Rotterdam en Horecaplatform HorecaNetwerk.nl hebben voor de tweede keer de krachten gebundeld en komen met het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van een podium zich te laten zien bij de foodprofessionals die het driedaagse horecaevent in Rotterdam Ahoy komen bezoeken. Bij de vorige editie werd het platform voor het eerst getoond onder de naam FoodIntro Live! Maar door het samengaan van de FoodIntro en Foodservice Homies, beide initiatieven van Mehmet Eser, werd het tijd voor een andere naam en een nieuwe invulling. Dat is ook de reden dat het FoodIntro Live! Paviljoen komende editie verder zal gaan onder de nieuwe naam Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen moet de plek worden waar diverse startups, scale-ups en aanbieders van innovatieve producten en diensten zich aan de horeca voor een toegankelijk tarief moeten kunnen presenteren. Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen hier terecht voor inspiratie en innovatie. Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam: “Vorig jaar zijn we gestart met het FoodIntro Live Paviljoen. De prettige samenwerking en het succes heeft ons doen besluiten ook dit jaar wederom een podium te bieden aan startups, scale-ups en aanbieders van innovaties in de horeca.” 100% verbindend Mehmet Eser, Initiatiefnemer HorecaNetwerk.nl: “We zijn ervan overtuigd dat iedereen voldoende kansen moet krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de markt die nog niet worden gezien, dus door ze allemaal zichtbaarder te maken hopen we transparantie te creëren en de samenwerking tussen ondernemers, grossiers en fabrikanten te stimuleren.” Een aantal heeft zich al aangemeld deel te nemen. Dit zijn onder meer: de Krekerij met de Krekelburgers, alcoholvrije IPA’s, Porters met Braxzz, Foodwaste met bananenbrood van SUNT food, het high-tea moment met hightea.nl, Instagrammable Acai Bowls met ACAI Benelux, producten van zeewieren van Olijck, frietconcepten met Farm Frites en vouwbare disposables van NIQ’s".: Mehmet Eser. Gastvrij Rotterdam 2019 De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

10.000 bezoekers verwacht op eerste Veggie Challenge Live

Beurzen - Volgend jaar vindt de eerste editie van Veggie Challenge Live plaats, een gloednieuw food- en lifestyle-event van ProVeg Nederland om de half miljoen deelnemers aan de Veggie Challenge te vieren. Het event, dat zich richt op mensen die een gezonde en duurzame leefstijl willen, vindt plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De...

Lees bericht


Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees bericht


Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid