HorecaNetwerk MeetUp paviljoen op Gastvrij Rotterdam platform voor startups


Beurzen - Gastvrij Rotterdam en Horecaplatform HorecaNetwerk.nl hebben voor de tweede keer de krachten gebundeld en komen met het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van een podium zich te laten zien bij de foodprofessionals die het driedaagse horecaevent in Rotterdam Ahoy komen bezoeken. Bij de vorige editie werd het platform voor het eerst getoond onder de naam FoodIntro Live! Maar door het samengaan van de FoodIntro en Foodservice Homies, beide initiatieven van Mehmet Eser, werd het tijd voor een andere naam en een nieuwe invulling. Dat is ook de reden dat het FoodIntro Live! Paviljoen komende editie verder zal gaan onder de nieuwe naam Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen. Dit paviljoen moet de plek worden waar diverse startups, scale-ups en aanbieders van innovatieve producten en diensten zich aan de horeca voor een toegankelijk tarief moeten kunnen presenteren. Bezoekers van Gastvrij Rotterdam kunnen hier terecht voor inspiratie en innovatie. Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam: “Vorig jaar zijn we gestart met het FoodIntro Live Paviljoen. De prettige samenwerking en het succes heeft ons doen besluiten ook dit jaar wederom een podium te bieden aan startups, scale-ups en aanbieders van innovaties in de horeca.” 100% verbindend Mehmet Eser, Initiatiefnemer HorecaNetwerk.nl: “We zijn ervan overtuigd dat iedereen voldoende kansen moet krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de markt die nog niet worden gezien, dus door ze allemaal zichtbaarder te maken hopen we transparantie te creëren en de samenwerking tussen ondernemers, grossiers en fabrikanten te stimuleren.” Een aantal heeft zich al aangemeld deel te nemen. Dit zijn onder meer: de Krekerij met de Krekelburgers, alcoholvrije IPA’s, Porters met Braxzz, Foodwaste met bananenbrood van SUNT food, het high-tea moment met hightea.nl, Instagrammable Acai Bowls met ACAI Benelux, producten van zeewieren van Olijck, frietconcepten met Farm Frites en vouwbare disposables van NIQ’s".: Mehmet Eser. Gastvrij Rotterdam 2019 De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Beurzen - De organisatie van Gastvrij Rotterdam heeft, als gevolg van alle maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, besloten de vakbeurs, die gepland stond van 21 t/m 23 september 2020, uit te stellen naar 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Lees bericht

HorecaEvenTT biedt genoeg inspiratie

Beurzen – De horecavakbeurs HorecaEvenTT in Assen is niet direct het platform voor innovatie en vernieuwing, maar wie inspiratie zoekt heeft aan de beurs een prima platform. De belangrijkste horecapartijen zijn aanwezig en proberen vooral te overtuigen wat de diverse producten in combinatie doen voor de eindgebruikers. En is het uiteindelijk daar niet allemaal om te doen in het horecavak?

Lees bericht

Horecava en HorecaNetwerk gaan samenwerken

Samenwerking – Horecava, Nederlands grootste foodbeurs en HorecaNetwerk.nl, het initiatief van Mehmet Eser, slaan de handen in één en starten een online platform dat vraag en aanbod binnen de foodservicebranche met elkaar verbindt. Op het platform komen diverse disciplines samen, zoals informatie over producten en leveranciers, tips en inspiratie voor horecaondernemers en nieuws over buitenshuis eten, slapen en drinken. Horecava...

Lees bericht

Recordaantal bezoekers bij Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De 7e editie van Gastvrij Rotterdam trok volgens de organisatie 16.303 vakbezoekers. Een stijging van 14,3% ten opzichte van de editie vorig jaar en het hoogste aantal ooit. Naast diverse ‘themapleinen’ kende de horecabeurs zo’n 150 wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties. Bij de vakwedstrijden ook finales, zoals de World Cup Oyster Opening, de Nederland Finale van de Bocuse d'Or, de Young...

Lees bericht


Vegan geen tijdelijke trend, maar here to stay, zo toont Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat deze week in Ahoy Rotterdam werd gehouden, liet vooral heel veel vegan zien. Niet alleen had deze categorie producten een eigen platform op de beursvloer, een groot aantal exposanten liet zich eveneens niet onbetuigd om vegetarische producten prominent op de voorgrond te plaatsen. Van snacks tot broodjes en van ijs tot vleesproducten. Het aanbod...

Lees bericht

Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam wordt op maandag 23 september om 11.30 uur door Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, geopend. De zevende editie kent drie dagen lang een programma volledig gericht op de foodprofessional. De beurs opent maandag 23 september rondom het thema talent en talentontwikkeling met o.a. een...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid