Horecava eenmalig als Horecava Limited


Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Horecava Limited vindt plaats van 11 tot en met 14 januari in RAI Amsterdam. In de nieuwe opzet krijgt het event een hart waar trends en oplossingen voor de horeca worden samengebracht. Daaromheen staan tastings, merk- en productpresentaties en fysieke ontmoetingen centraal. Want van dat laatste is de beursorganisatie overtuigd, meer dan ooit hebben horecaondernemers en leveranciers elkaar nodig en is er behoefte elkaar te ontmoeten.

Ingrediënten nieuw concept

Horecava Limited richt zich sterk op het verbinden van bezoekers onderling en met de aanwezige bedrijven, in een veilige en gastvrije setting. Zes zones bieden een mix van experts, collega’s, bedrijven, innovaties, kookdemo’s, proeverijen en trends.

- Het Podium is het hoofdtheater waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers in de schijnwerpers staan. Ook online bezoekers doen actief mee. Eén van de onderdelen is ‘De Horecawereld draait door’, georganiseerd samen met HotelloTOP. CEO’s uit de foodservice en ondernemers praten over de toekomst van de hospitality industrie.

- Aan Tafel laat bezoekers kennis maken met nieuwe smaken en foodtrends. Na aanmelding schuiven bezoekers letterlijk aan lange tafels aan met uitzicht op de dynamische keuken. De menukaart biedt proeverijen voor zowel fine dining als casual horeca.

- Food Court toont nieuwe eet- en drinkconcepten met aandacht voor lokale en kleinere leveranciers.

- De Lounge is de plek om elkaar fysiek te ontmoeten. Omringd door startups én shop in shop concepten.

- De Business laat een selecte groep bedrijven producten en diensten presenteren vanuit een eigen stand.

- De Expert is het theater waar bedrijven in de vorm van masterclasses oplossingen voor de uitdagingen van vandaag bieden.

Carlijn Groen, Director Food Horecava: “We horen van zowel leveranciers als horecaondernemers dat er veel behoefte is aan het uitwisselen van ervaringen en kennis, juist nu. Als Horecava ondersteunen we hen daar graag bij. Echter, het grootschalige karakter van de Horecava is in de huidige Covid-pandemie niet passend. Daarom introduceren we dit concept, waarin de belangrijkste decision makers uit de branche veilig en gastvrij elkaar kunnen ontmoeten.“

Horecava 365

Het virtuele deel van Horecava Limited krijgt onderdak op horecava.nl. Na registratie is door alle professionals uit de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen, toegang te krijgen tot het theaterprogramma, de kookdemonstraties en masterclasses.

Deelname fysiek en virtueel

Bedrijven kunnen zich op het event presenteren bij de Food Court, Aan Tafel, De Business en De Expert. Met het coronaprotocol draagt RAI Amsterdam zorg voor een veilige beursdeelname. Bezoek aan de beurs is digitaal mogelijk in verschillende variaties, fysiek bezoek gaat alleen op uitnodiging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024

Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid