Horecava eenmalig als Horecava Limited


Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Horecava Limited vindt plaats van 11 tot en met 14 januari in RAI Amsterdam. In de nieuwe opzet krijgt het event een hart waar trends en oplossingen voor de horeca worden samengebracht. Daaromheen staan tastings, merk- en productpresentaties en fysieke ontmoetingen centraal. Want van dat laatste is de beursorganisatie overtuigd, meer dan ooit hebben horecaondernemers en leveranciers elkaar nodig en is er behoefte elkaar te ontmoeten.

Ingrediënten nieuw concept

Horecava Limited richt zich sterk op het verbinden van bezoekers onderling en met de aanwezige bedrijven, in een veilige en gastvrije setting. Zes zones bieden een mix van experts, collega’s, bedrijven, innovaties, kookdemo’s, proeverijen en trends.

- Het Podium is het hoofdtheater waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers in de schijnwerpers staan. Ook online bezoekers doen actief mee. Eén van de onderdelen is ‘De Horecawereld draait door’, georganiseerd samen met HotelloTOP. CEO’s uit de foodservice en ondernemers praten over de toekomst van de hospitality industrie.

- Aan Tafel laat bezoekers kennis maken met nieuwe smaken en foodtrends. Na aanmelding schuiven bezoekers letterlijk aan lange tafels aan met uitzicht op de dynamische keuken. De menukaart biedt proeverijen voor zowel fine dining als casual horeca.

- Food Court toont nieuwe eet- en drinkconcepten met aandacht voor lokale en kleinere leveranciers.

- De Lounge is de plek om elkaar fysiek te ontmoeten. Omringd door startups én shop in shop concepten.

- De Business laat een selecte groep bedrijven producten en diensten presenteren vanuit een eigen stand.

- De Expert is het theater waar bedrijven in de vorm van masterclasses oplossingen voor de uitdagingen van vandaag bieden.

Carlijn Groen, Director Food Horecava: “We horen van zowel leveranciers als horecaondernemers dat er veel behoefte is aan het uitwisselen van ervaringen en kennis, juist nu. Als Horecava ondersteunen we hen daar graag bij. Echter, het grootschalige karakter van de Horecava is in de huidige Covid-pandemie niet passend. Daarom introduceren we dit concept, waarin de belangrijkste decision makers uit de branche veilig en gastvrij elkaar kunnen ontmoeten.“

Horecava 365

Het virtuele deel van Horecava Limited krijgt onderdak op horecava.nl. Na registratie is door alle professionals uit de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen, toegang te krijgen tot het theaterprogramma, de kookdemonstraties en masterclasses.

Deelname fysiek en virtueel

Bedrijven kunnen zich op het event presenteren bij de Food Court, Aan Tafel, De Business en De Expert. Met het coronaprotocol draagt RAI Amsterdam zorg voor een veilige beursdeelname. Bezoek aan de beurs is digitaal mogelijk in verschillende variaties, fysiek bezoek gaat alleen op uitnodiging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecava Limited gaat alsnog volledig virtueel

Beurzen - Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited volledig virtueel te organiseren, dus zonder fysieke beursvloer. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

Lees bericht

HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021

Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Lees bericht

Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

Lees bericht


Horecabeurs Horecava volgend jaar in hybridevariant

Beurzen - Passend bij alle coronamaatregelen krijgt ook horecavakbeurs Horecava in 2021 een hybridevariant. Naast een veel kleinere fysieke vakbeurs die voor bezoekers en exposanten volgens de geldende coronamaatregelen wordt ingericht, zal er online meer dan gebruikelijk te zien en beleven zijn.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid