Houben worstenbroodjes terug op Eindhoven Airport


Vorig jaar werden de worstenbroodjes van Houben geïntroduceerd op Eindhoven Airport / Foto bij: Houben

Luchthaven – Houben Worstenbrood is als bedrijf ooit ontstaan omdat het gevraagd werd door Eindhoven Airport worstenbroodjes te maken, maar dat ging fout. Nu keert het bedrijf weer terug op de luchthaven dankzij een samenwerking met horecabedrijf Vermaat. Daarmee is de cirkel voor de Brabantse bakker weer rond.

De basis voor de worstenbroodjes van Houben werd gelegd toen in 2013 aan Bart Houben werd gevraagd de Brabantse lekkernij te producen voor Eindhoven Airport. Houben had geen eigen bakkerij, maar vroeg een collega bakker om met de receptuur van Houben, op een eigen manier van bakken, de productie voor de luchthaven tijdelijk te verzorgen. Mar volgens Houben hield die bakker zich niet aan gemaakte afspraken en raakte hij de luchthaven kwijt al klant.

Maar de vraag van de luchthaven om de worstenbroodjes te leveren zorgde wel voor de start van het bedrijf Houben Worstenbrood. Nu zeven jaar later is de luchthaven terug als klant. Samen met horecabedrijf Vermaat zijn de normale, de XL en vegetarische worstenbroodjes weer terug op de luchthaven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht


Houben gaat samenwerken met zorgbakkerij van Hutten

Samenwerking  - Houben Worstenbrood uit Eindhoven en Hutten uit Veghel hebben de handen ineengeslagen en gaan samenwerken. Vanaf vandaag worden de worstenbroden gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten. Ook de receptuur van de bekende Brabantse worstenbroodjes is iets aangepast.

Lees bericht

Houben Worstenbrood maakt doorstart

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

Lees bericht

Brabantse Houben Worstenbrood failliet

Faillissement  - Houben  Worstenbrood in Eindhoven heeft faillissement aangevraagd. Minder bezoek in de bakkerij, afnemende verkopen en het niet doorgaan van verschillende evenementen als gevolg van de coronamaatregelen hebben aan de basis gestaan van de financiële problemen, zo laten de eigenaren weten.

Lees bericht


Eerste Rudolph’s Bakery bij Intratuin Halsteren

Bakery - Rudolph van Veen, tv-kok van onder andere 24Kitchen, opende afgelopen zaterdag bij Intratuin Halsteren zijn eerste Rudolph’s Bakery. Ter gelegenheid van de opening werd in samenwerking met Houben Worstenbrood ook een vijftal nieuwe smaken worstenbrood geïntroduceerd, die verkocht worden in cadeauverpakking.

Lees bericht

Worstenbroodjes in speciale hartjesvorm

Actie – De bekende Brabantsche worstenbroodjes krijgen een week lang een uitvoering in hartjesvorm. De speciale editie, die van 4 mei tot en met 9 mei, verkrijgbaar zijn worden uitgebracht ter gelegenheid van Moederdag, dat dit jaar voor veel mensen ook een verdrietige dag is.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid