Hutten verlengt samenwerking met ‘oudste klant’ Vanderlande


Catering – Vanderlande in Veghel heeft de samenwerking met Hutten catering verlengd. Het bedrijf in onder meer logistieke procesautomatisering is sinds 1994 klant bij Hutten en was de allereerste bedrijfscateringlocatie van de cateraar uit Veghel.

Hutten noemt de verlenging daarom een partnership met een gouden randje. Het feit dat Hutten inmiddels 27 jaar de catering mag verzorgen bij het bedrijf, ervaart de cateraar als een bijzondere eer. Hutten faciliteert en ontzorgt niet alleen de medewerkers en de gasten van Vanderlande in het bedrijfsrestaurant, maar verzorgt ook alle diensten tijdens meetings & events met het hospitality team.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drees Peter van den Bosch vertrekt onverwachts bij Hutten

Persoonlijk  – Drees Peter van den Bosch heeft aangekondigd te vertrekken als Algemeen Directeur bij Hutten. Op 1 januari 2021 nam hij de dagelijkse leiding over van Bob Hutten, die laat weten dat het vertrek in goed overleg is gegaan en met wederzijds respect. Het vertrek is onverwachts.

Lees bericht



Houben gaat samenwerken met zorgbakkerij van Hutten

Samenwerking  - Houben Worstenbrood uit Eindhoven en Hutten uit Veghel hebben de handen ineengeslagen en gaan samenwerken. Vanaf vandaag worden de worstenbroden gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten. Ook de receptuur van de bekende Brabantse worstenbroodjes is iets aangepast.

Lees bericht

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht



Hutten exploiteert horeca in nieuwe Amphia ziekenhuis

Zorg – De horecalocaties in het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda worden geëxploiteerd door Hutten. Het gaat om het restaurant de Markt, espressobar de Molen, in combinatie met een winkel en koffiepunt de Kiosk. Hutten tekende een contract voor 10 jaar met het ziekenhuis, zo laat de cateraar weten. “Een mooie samenwerking op een prachtige locatie waar we echt kunnen toevoegen...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid