Julia’s krijgt stoerder broertje Luca’s by Julia’s


Luca's heeft een wat stoerder interieur dan de Julia's / Foto bij: NS Stations

Formulenieuws – De Italiaanse stationsformule Julia’s van NS Stations heeft een stoerder broertje gekregen. Begin deze maand opende op station Zwolle de eerste Luca’s by Julia’s.

Reizigers kunnen bij Luca’s by Julia’s terecht voor vers afgebakken pizza, en gerechten als lasagne en melanzane. Daarnaast verkoopt de formule Italiaanse specialiteiten voor thuis zoals olijfolies en ingrediënten om zelf een pizza te maken.

Zwolle is de eerste locatie van Luca’s by Julia’s, die is geopend. Half december opent nog een Luca’s op station Den Bosch.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NS Retail en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – De retailformules de Kiosk, de StationsHuiskamer, Julia’s en automaten op de Nederlandse treinstations blijven ook de komende jaren door Lekkerland Nederland bevoorraad. In de nieuwe samenwerking die per 1 juli 2022 start, ligt de focus op verdere automatisering en verduurzaming. Beide partijen werken al twintig jaar samen.

Lees bericht




NS Stations gaat met 45 AH to go’s voedsel redden

Formulenieuws - Reizigers en omwonenden bij AH to go’s op het station kunnen vanaf deze maand eten redden dat anders weggegooid wordt. Exploitant NS Stations van de AH to go-locaties gaat daarvoor een samenwerking aan met Too Good To Go. Via een app kunnen gebruikers een ‘Magic Box’ bestellen met eten en drinken dat vanwege de houdbaarheidsdatum de volgende...

Lees bericht


Kapteijn: ‘Statiegeldregeling past bij duurzaamheidstrategie Vrumona’

Interview - De statiegeldregeling voor de kleine plasticflesjes en een aantal buitenhuislocaties gaat in per 1 juli aanstaande. Maar per 1 juni hebben consumenten al de mogelijkheid plastic flesjes in te leveren. Niet elke organisatie of ondernemer, die de verplichting heeft de flesje in te leveren, is er al klaar voor. En hoe zit dat bij de frisdrankproducten? Is een bedrijf als...

Lees bericht




© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid