Just Eat Takeaway sluit omvangrijke sponsordeal met UEFA Champions League


(V.l.n.r.) Maurine Alma (CMO, Just Eat Takeaway.com), Marijn Luchtman (Head of Sponsorships, Just Eat Takeaway.com) en Jitse Groen (CEO en oprichter, Just Eat Takeaway.com)

Sponsorship – Maaltijdbezorgdienst Just Eat Takeaway heeft als partner een meerjarige en omvangrijke sponsordeal gesloten met de UEFA. Het sponsorship gaat om een breed scala aan UEFA-voetbalcompetities.

De competities waarin Just Eat Takeaway als sponsor optreedt betreft de UEFA Champions League voor heren en dames, UEFA Europa League, EURO voor dames en heren. evenals jeugd- en zaalvoetbalwedstrijden. De samenwerking is een logische opvolging van het huidige UEFA EURO 2020-partnerschap van het bedrijf dat er al lag. Het sponsorprogramma zorgt ervoor dat Just Eat Takeaway.com in totaal twaalf UEFA-competities en -evenementen gaat ondersteunen.

“Just Eat Takeaway.com is marktleider in veel landen en we waren verheugd toen ze eind 2019 toetraden tot UEFA-partner voor de UEFA EURO”, aldus Guy-Laurent Epstein, UEFA-marketingdirecteur. “Deze deal laat hun toewijding zien om op alle Europese niveaus voetbal te ondersteunen”.

“Onze strategie is om onze premium huishoudelijke merken te koppelen aan de meest premium sportevenementen ter wereld”, zegt Jitse Groen, CEO en oprichter van Just Eat Takeaway.com. “Het is vooral belangrijk voor ons om zowel de dames- als de herentoernooien te sponsoren. Ons merk is er voor iedereen, en sport zou dat ook moeten zijn. We delen deze doelen met de UEFA. "

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJust Eat Takeaway boekt 54% omzetplus, maar ook verlies

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het bedrijf achter de maaltijdleverancier Thuisbezorgd, boekte vorig jaar een omzet van 2,4 miljard euro. Dat is 54 procent meer dan in 2019. Maar ondanks dit resultaat boekte het bezorgbedrijf een verlies van 151 miljoen euro, 31 procent meer dan in het jaar voor-corona. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaak

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid