Just Eat Takeaway sluit omvangrijke sponsordeal met UEFA Champions League


(V.l.n.r.) Maurine Alma (CMO, Just Eat Takeaway.com), Marijn Luchtman (Head of Sponsorships, Just Eat Takeaway.com) en Jitse Groen (CEO en oprichter, Just Eat Takeaway.com)

Sponsorship – Maaltijdbezorgdienst Just Eat Takeaway heeft als partner een meerjarige en omvangrijke sponsordeal gesloten met de UEFA. Het sponsorship gaat om een breed scala aan UEFA-voetbalcompetities.

De competities waarin Just Eat Takeaway als sponsor optreedt betreft de UEFA Champions League voor heren en dames, UEFA Europa League, EURO voor dames en heren. evenals jeugd- en zaalvoetbalwedstrijden. De samenwerking is een logische opvolging van het huidige UEFA EURO 2020-partnerschap van het bedrijf dat er al lag. Het sponsorprogramma zorgt ervoor dat Just Eat Takeaway.com in totaal twaalf UEFA-competities en -evenementen gaat ondersteunen.

“Just Eat Takeaway.com is marktleider in veel landen en we waren verheugd toen ze eind 2019 toetraden tot UEFA-partner voor de UEFA EURO”, aldus Guy-Laurent Epstein, UEFA-marketingdirecteur. “Deze deal laat hun toewijding zien om op alle Europese niveaus voetbal te ondersteunen”.

“Onze strategie is om onze premium huishoudelijke merken te koppelen aan de meest premium sportevenementen ter wereld”, zegt Jitse Groen, CEO en oprichter van Just Eat Takeaway.com. “Het is vooral belangrijk voor ons om zowel de dames- als de herentoernooien te sponsoren. Ons merk is er voor iedereen, en sport zou dat ook moeten zijn. We delen deze doelen met de UEFA. "

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWijzigingen in RvB en RvC bij Just Eat Takeaway

Benoemingen - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft besloten Andrew Kenny en Jörg Gerbig te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur. Daarnaast is Mieke De Schepper en ‘Aholder’ Dick Boer voorgedragen voor de Raad van Commissarissen. Dit laat het bezorgbedrijf woensdag weten.

Lees bericht

Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Lees bericht

Nog meer onrust bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Bij Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, was er al gerommel vanwege een onrustige aandeelhouder over de aankoop van het Amerikaanse Grubhub. Daar komt het vertrek van president-commissaris Adriaan Nühn bij. En vervolgens is er dan ook nog het voorlopige vertrek van Operationeel directeur Jörg Gerbig vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Het zorgt voor nog meer...

Lees bericht


SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht

Just Eat Takeaway ziet omzet fors toenemen

Maaltijdbezorger - Just Eat Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd,  heeft de omzet in 2021 fors zien toenemen, maar daarnaast tekende het bezorgbedrijf ook voor een verlies van bijna 1 miljard euro. Dit bleek woensdagochtend bij de presentatie van de definitieve cijfers van de maaltijdbezorger.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid