Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen


Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

De Kwalitaria in Apeldoorn is de eerste in die plaats. Dyomar Holder, eigenaar van Kwalitaria Anklaar, geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij”, aldus de ondernemer. “We richten ons nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment.”

Ook ondernemer Samim Saqheb focust zich met Kwalitaria Balijelaan in Utrecht nu op online bestellingen. “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in”, aldus de kersverse ondernemer. Met Kwalitaria Balijelaan is de cafetariaformule nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Ambitieuze groeiambitie

De nieuwe vestigingen smaken naar meer voor Kwalitaria. “We zitten absoluut niet stil,” laat Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”

Bron: FFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Lees bericht


Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht
Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid