Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen


Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

De Kwalitaria in Apeldoorn is de eerste in die plaats. Dyomar Holder, eigenaar van Kwalitaria Anklaar, geeft aan dat het wel een domper is dat zijn restaurantgedeelte gesloten moet blijven vanwege de coronamaatregelen. “De zaak nodigt echt uit om gezellig te komen eten. Maar bij de pakken neerzitten is er niet bij”, aldus de ondernemer. “We richten ons nu volledig op het afhalen en bezorgen van onze burgers, snacks, belegde broodjes en de rest van ons assortiment.”

Ook ondernemer Samim Saqheb focust zich met Kwalitaria Balijelaan in Utrecht nu op online bestellingen. “We zijn goed voorbereid en we zitten in een drukke wijk, dus we hebben er alle vertrouwen in”, aldus de kersverse ondernemer. Met Kwalitaria Balijelaan is de cafetariaformule nu met vijf winkels vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Ambitieuze groeiambitie

De nieuwe vestigingen smaken naar meer voor Kwalitaria. “We zitten absoluut niet stil,” laat Ricardo Stroes namens formulehuis FFC weten. “Sterker nog, we hebben voor komend jaar een groeiambitie van twintig nieuwe vestigingen. Ambitieus, maar zeker niet onmogelijk. Ondanks COVID kijken we met succes terug op de afgelopen periode. De online omzet is enorm gestegen en blijft op niveau, dus we zien volop kansen.”

Bron: FFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht

Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees berichtKwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

Overname - Per 1 januari 2023 is Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers. De formule telt vier vestigingen, in Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Januari 2023 wordt de eerste pilot gestart in Tilburg waar het beste van...

Lees bericht

50.000 euro voor Kinderen van de Voedselbank van Kwalitaria

Schenking – Met haar kindermenu maakt cafetariaformule Kwalitaria niet alleen kinderen bij Kwalitaria blij, maar ook kinderen die in armoede leven. Van elk verkocht kindermenu gaat er namelijk ook een donatie naar Stichting Kinderen van de Voedselbank. Zo kon het dat de 130 Kwalitaria ondernemers 50.000 euro konden overhandigen aan de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid