Lindenhoff introduceert ‘chefwaardige maaltijdbox’


Maaltijdboxen - Boerderij Lindenhoff in Baambrugge introduceert een eigen maaltijdbox met smaak en ingrediënten van topkwaliteit. Bestellers kiezen zelf online de gerechten met producten uit het seizoen die dicht bij de natuur zijn geproduceerd door kleinschalige boeren en makers.

Lindenhoff levert al meer dan 30 jaar ingrediënten aan restaurants. Daarnaast kunnen thuischefs via de webwinkel en de boerderijwinkel Marché ook zelf genieten van het assortiment van Lindenhoff. En vanaf nu dus ook de maaltijdbox met diezelfde chefwaardige ingrediënten.

Thuis dineren

De gerechten van de Lindenhoff Maaltijdbox worden gemaakt met ingrediënten uit het seizoen en premiumproducten van kleinschalige makers. Elke week is er keuze uit acht verschillende gerechten en is te variëren tussen vlees, vis en vega. De gerechten zijn samengesteld door de chefs van Lindenhoff. Een maaltijdbox is gevuld met groenten en fruit uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen, in Europese wateren gevangen vis van Jan Veerman en wild en gevogelte van poelier Pieter van Meel. De maaltijdbox, die wekelijks wordt bezorgd, is te bestellen vanaf €54,95 tot €99,95, afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten.

Lindenhoff heeft als missie om meer mensen in Nederland te laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak. Het is in 1989 begonnen als hobby met leveringen aan de beste restaurants in Nederland, maar sinds enkele jaren kan de consument ook terecht bij de Marché in Baambrugge of in de webwinkel om de boodschappen thuis te bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BOER&NLekker en platform Lokalist bundelen krachten

Samenwerken - Het korte ketenconcept BOER&NLekker, een initiatief van boerencoöperatie Agrifirm, en bestel- en transportplatform voor lokaal eten Lokalist bundelen hun krachten, met een nieuwe focus op de zakelijke markt. Beide partijen willen met de samenwerking een ‘one-stop shop’ inrichten voor retail, catering en horeca voor directe inkoop bij lokale duurzame boeren.

Lees bericht



CBL wil stabiel kabinet dat uitdagingen gaat aanpakken

Politiek - Stabiliteit en duidelijkheid zijn de komende formatieperiode van belang. Dat benadrukt het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) in reactie op de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van gisteren. De branchevereniging ziet vooral de noodzaak van een stabiel kabinet om Nederland de komende jaren verder vooruit te helpen.

Lees bericht

Maaltijdbox kost gezin bijna 3000 euro per jaar

Analyse – Maaltijdboxen zijn nog altijd populair bij gezinnen. Gemiddeld geeft een gezin bijna 3000 euro (€2877) uit aan een maaltijdbox-abonnement voor 4 personen. In zo’n abonnement zitten dan 3 maaltijden per week. De berekeningen van Foodboxen.nl zijn uitgevoerd op basis van een abonnement voor 40 weken.

Lees bericht


HelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht

Supermarkt-app Crisp en maaltijdbox De Krat gaan samen

Overname - App-only supermarkt Crisp en maaltijdbox De Krat gaan voortaan samen verder. Met de overname kan Crisp haar klanten een nog completere variatie aan gemaksopties bieden, zo laat Crisp weten. Door de overname kunnen de klanten niet alleen bij Crisp terecht voor de dagelijkse boodschappen, recepten en kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken, maar ook kiezen voor een maaltijdbox met...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid