Lindenhoff introduceert ‘chefwaardige maaltijdbox’


Maaltijdboxen - Boerderij Lindenhoff in Baambrugge introduceert een eigen maaltijdbox met smaak en ingrediënten van topkwaliteit. Bestellers kiezen zelf online de gerechten met producten uit het seizoen die dicht bij de natuur zijn geproduceerd door kleinschalige boeren en makers.

Lindenhoff levert al meer dan 30 jaar ingrediënten aan restaurants. Daarnaast kunnen thuischefs via de webwinkel en de boerderijwinkel Marché ook zelf genieten van het assortiment van Lindenhoff. En vanaf nu dus ook de maaltijdbox met diezelfde chefwaardige ingrediënten.

Thuis dineren

De gerechten van de Lindenhoff Maaltijdbox worden gemaakt met ingrediënten uit het seizoen en premiumproducten van kleinschalige makers. Elke week is er keuze uit acht verschillende gerechten en is te variëren tussen vlees, vis en vega. De gerechten zijn samengesteld door de chefs van Lindenhoff. Een maaltijdbox is gevuld met groenten en fruit uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen, in Europese wateren gevangen vis van Jan Veerman en wild en gevogelte van poelier Pieter van Meel. De maaltijdbox, die wekelijks wordt bezorgd, is te bestellen vanaf €54,95 tot €99,95, afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten.

Lindenhoff heeft als missie om meer mensen in Nederland te laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak. Het is in 1989 begonnen als hobby met leveringen aan de beste restaurants in Nederland, maar sinds enkele jaren kan de consument ook terecht bij de Marché in Baambrugge of in de webwinkel om de boodschappen thuis te bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste vegetarische aanbieder van vriesverse kindervoeding

Kindervoeding – Frootie, heet het bedrijf, dat als eerste 100% vegetarische vriesverse kindervoeding gaat brengen. De ondernemers Wania Pires (30) en Elvia Gonçalves (31) sturen de maaltijdenboxen al naar consumenten, kinderdagverblijven en horecagelegenheden, zo melden zij, maar zijn nu op zoek naar investeerders.

Lees bericht


Marley Spoon komt met budget-maaltijdbox Dinnerly

Maaltijdboxen - Marley Spoon, de internationale aanbieder van maaltijdboxen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar budgetvriendelijke maaltijdbox Dinnerly. Dinnerly wordt met prijzen vanaf €2,95 per portie de meest betaalbare maaltijdbox op de Nederlandse markt.

Lees bericht


‘Maaltijdbox-kokers verspillen 21% minder voedsel’

Duurzaamheid – Huishoudens die gebruik maken van een maaltijdbox verspillen 21% minder voedsel, dan wanneer zelf de boodschappen worden gedaan in een supermarkt. Dit cijfer weegt daarom mee in het duurzaamheidsrapport van maaltijdbezorger HelloFresh. Net als de elektrische bezorging in de binnenring van Amsterdam.

Lees bericht


HelloFresh partner van Samen Tegen Voedselverspilling

Voedselverspilling - Maaltijdboxleverancier HelloFresh is sinds deze maand partner van het platform Samen Tegen Voedselverspilling (STV). Het platform is opgezet om tegen 2030 voedselverspilling met de helft te verminderen. HelloFresh maakt dat vandaag bekend bij de start van de Week Tegen Voedselverspilling. STV is een samenwerking tussen bedrijven, organisaties, wetenschappers, de overheid én consumenten. Voedselverspilling willen zij gezamenlijk tegengaan in de...

Lees bericht

‘Minder CO2-uitstoot met maaltijdboxen’

Onderzoek – Maaltijdboxen hebben een aanzienlijke lagere CO2-uitstoot dan het doen van boodschappen. Dat zou blijken uit onderzoek van de Universiteit van Michigan. Volgens de resultaten zou de CO2-uitstoot bij een maaltijdbox 33% lager zijn dan wanneer er boodschappen gedaan zouden worden. Om de milieuvriendelijkheid van een maaltijdbox te vergelijken met die van producten uit de supermarkt, hebben wetenschappers van...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid