Lindenhoff introduceert ‘chefwaardige maaltijdbox’


Maaltijdboxen - Boerderij Lindenhoff in Baambrugge introduceert een eigen maaltijdbox met smaak en ingrediënten van topkwaliteit. Bestellers kiezen zelf online de gerechten met producten uit het seizoen die dicht bij de natuur zijn geproduceerd door kleinschalige boeren en makers.

Lindenhoff levert al meer dan 30 jaar ingrediënten aan restaurants. Daarnaast kunnen thuischefs via de webwinkel en de boerderijwinkel Marché ook zelf genieten van het assortiment van Lindenhoff. En vanaf nu dus ook de maaltijdbox met diezelfde chefwaardige ingrediënten.

Thuis dineren

De gerechten van de Lindenhoff Maaltijdbox worden gemaakt met ingrediënten uit het seizoen en premiumproducten van kleinschalige makers. Elke week is er keuze uit acht verschillende gerechten en is te variëren tussen vlees, vis en vega. De gerechten zijn samengesteld door de chefs van Lindenhoff. Een maaltijdbox is gevuld met groenten en fruit uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen, in Europese wateren gevangen vis van Jan Veerman en wild en gevogelte van poelier Pieter van Meel. De maaltijdbox, die wekelijks wordt bezorgd, is te bestellen vanaf €54,95 tot €99,95, afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten.

Lindenhoff heeft als missie om meer mensen in Nederland te laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak. Het is in 1989 begonnen als hobby met leveringen aan de beste restaurants in Nederland, maar sinds enkele jaren kan de consument ook terecht bij de Marché in Baambrugge of in de webwinkel om de boodschappen thuis te bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEkomenu start samenwerking met LikeMeat

Samenwerking – De biologische maaltijdbox aanbieder Ekomenu start een samenwerking met het plantaardige voedingsmerk LikeMeat, omdat steeds meer mensen kiezen voor het minderen in eten van dierlijke producten.

Lees bericht


BOER&NLekker brengt boer en consument dichter bij elkaar

Initiatief – Coöperatie Agrifirm, waar zo'n 10.000 telers en veehouders bij zijn aangesloten, start met het initiatief BOER&NLekker. Het concept brengt boer en consument dichter bij elkaar. Onder het mom van ‘vanuit de boerenhand in de winkelmand’ kunnen inwoners van Breda en omstreken hun dagverse boodschappen bestellen en de producten bij een van de deelnemende boeren ophalen.

Lees bericht


Drie kwart Nederlanders bestempelt derde kerstdag als kliekjesdag

Onderzoek – Nederlanders blijken goed om te gaan met het tegengaan van voedselverspilling. Zo is 89% zich bewust van de hoeveelheid boodschappen die in huis zijn gehaald voor de feestdagen en beschouwt drie kwart (73%) van de Nederlanders ‘derde kerstdag’ als kliekjesdag om de restanten alsnog op te maken. Dit blijkt uit het onderzoek van maaltijdboxleverancier HelloFresh.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid